|
Nu esti logat.
Contract gazda#1 2008-10-14 16:02:27Contract gazdaImi caut gazda si as vrea sa stiu cam cum ar trebui sa arate contractul pe care il voi semna (vreau sa semnez un contract ca sa nu ma poata da afara cand vrea ea sau sa imi mareasca chiria de la luna la luna). Si inca ceva, daca contractul nu e inregistrat la finante este legal? Ca presupun k nu o sa vrea sa il inregistreze k sa nu plateasca taxe Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2008-10-14 16:03:38
Re: Contract gazdaTrebuie sa fie inregistrat altfel e nasol pt ea. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3 2008-10-14 16:10:26
Re: Contract gazdaCONTRACT DE ?NCHIRIERE Offline #4 2008-10-14 16:55:51
Re: Contract gazdadaca nu e inregistrat cred ca nu are vreo valoare. eu asa stiu! Offline #5 2008-10-14 16:57:51
Re: Contract gazdawild, ai incredere in mine sa-ti dau d la agentie? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-14 16:59:28Re: Contract gazdapitzi da-mi add pe mess id wildhoney33 Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2008-10-14 17:06:09
Re: Contract gazdaok.ma bucur ca ti-ai gasit. Offline #8 2008-10-14 18:25:10
Re: Contract gazdaDak nu este inregistrat la administratia financiara contractul nu are valoare. Este bine totusi printr-o agentie sa inchiriezi pt k dak apar probleme poti merge la agentie. Apropo prin agentie se semneaza un contract, care nu este valabil, pe care se obliga sa il respecte ambele parti. In cazul in care proprietarul vrea sa dea afara chiriasul, acesta din urma il poate da in judecata avand o proba importanta semnatura proprietarului de pe contract. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|