|
Nu esti logat.
Mancarimi puternice in zona genitala#1 2008-10-16 15:25:08
mancarimi puternice in zona genitalabuna,de cateva luni ma confrunt cu o problema pe care se pare ca nu are rezolvare.am mancarimi accentuate in zona genitala.am fost la medic prin mai,cand mi-am facut si testul papanicolau care a iesit perfect.mi s-a pus diagnosticul de colpita mixta,am facut un tratament si pe cale orala si vaginala atat eu cat si partenerul meu.in timpul tratamentului m-am simtit foarte rau ,in sensul ca aveam stari de greata,voma ,ameteli si lesin.Intr-adevar dupa tratament o vreme ,adica vreo 3 luni nu am mai avut probleme insa au reaparut din nou si din nou am fost la medic care mi-a prescris onvule cervucid si irigari cu tantum rosa.din nou m-am calmat insa dupa aprox 3-4 sapt mancarimile au aparut din nou.cand am fost la control mi s-a spus k m-am vindecat de colpita si sa mai merg abia dupa un an la controlul de rutina.deja am cazut psihic,nu mai stiu ce sa fac pt ca ma mananca de imi vine sa ma urc pe pereti si din cauza k m-am tot scarpinat mi-am facut rana pt ca nu ma pot abtine.ma mai calmeaza dusurile o perioada,cateva ore dar apoi incepe din nou.va rog sa ma ajutati pt ca sincer nu mai stiuce sa fac.va multumesc Offline #2 2008-10-16 15:32:45
Re: mancarimi puternice in zona genitalamergi la alt medic si fa un exemen de secretie, sa vezi exact ce ai Offline #3 2008-10-16 15:33:24
Re: mancarimi puternice in zona genitalapisicutzza, cand ti-a prescris a doua oara tratamentul ti-a facut o analiza de secretie? nu ti-a spus exact ce ai? Offline #4 2008-10-16 15:43:13
Re: mancarimi puternice in zona genitalanu,la al doilea control nu mi s-a facut examen de secretie si da dusurile le fac exterior dar din cand in cand mai fac spalaturi interioare cu tantum rosa .sper ca asta nu afecteaza flora.am uitat sa specific k folosesc si anticonceptionale.sa aiba si ele un rol in problema mea??va multumesc pentru raspunsuri Offline #5 2008-10-16 15:46:33
Re: mancarimi puternice in zona genitalanici la primul control nu mi-a spus ce am,a trebuit sa intreb asistenta ce diagnostic scrie pe reteta iar la al doilea nu mai retin ce scria pe reteta pt ca nu mi-a zis nimik decat k e ok Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-16 16:00:51
Re: mancarimi puternice in zona genitaladu-te la alt medic si fa o analiza de secretie Offline #7 2008-10-16 16:16:55
Re: mancarimi puternice in zona genitalak multumesc mult pt sfaturi lady in black.tocmai mi-am facut o programare la un alt medic insa e doar peste 2 sapt pt ca de sambata voi avea menstruatie.pana atunci ce pot sa fac? Offline #8 2008-10-16 16:32:14
Re: mancarimi puternice in zona genitalapoti sa te speli extern cu ceai de musetel, mai calmeaza mancarimile si iritatiile Offline #9 2008-10-16 16:35:50
Re: mancarimi puternice in zona genitalamultumesc din suflet lady in black,chiar m-a ajutat discutia noastra.sper sa fie bine Offline #10 2008-10-16 16:36:50
Re: mancarimi puternice in zona genitalacu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|