homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mancarimi puternice in zona genitala

#1 2008-10-16 15:25:08

pisicutzzza
New member
Inregistrat: 2008-10-16

mancarimi puternice in zona genitala

buna,de cateva luni ma confrunt cu o problema pe care se pare ca nu are rezolvare.am mancarimi accentuate in zona genitala.am fost la medic prin mai,cand mi-am facut si testul papanicolau care a iesit perfect.mi s-a pus diagnosticul de colpita mixta,am facut un tratament si pe cale orala si  vaginala atat eu cat si partenerul meu.in timpul tratamentului m-am simtit foarte rau ,in sensul ca aveam stari de greata,voma ,ameteli si lesin.Intr-adevar dupa tratament o vreme ,adica vreo 3 luni nu am mai avut probleme insa au reaparut din nou si din nou am fost la medic care mi-a prescris onvule cervucid si irigari cu tantum rosa.din nou m-am calmat insa dupa aprox 3-4 sapt mancarimile au aparut din nou.cand am fost la control mi s-a spus k m-am vindecat de colpita si sa mai merg abia dupa un an la controlul de rutina.deja am cazut psihic,nu mai stiu ce sa fac pt ca ma mananca de imi vine sa ma urc pe pereti si din cauza k m-am tot scarpinat mi-am facut rana pt ca nu ma pot abtine.ma mai calmeaza dusurile o perioada,cateva ore dar apoi incepe din nou.va rog sa ma ajutati pt ca sincer nu mai stiuce sa fac.va multumesc

#2 2008-10-16 15:32:45

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: mancarimi puternice in zona genitala

mergi la alt medic si fa un exemen de secretie, sa vezi exact ce ai
pare a fi candida... dar numai asa poti vedea ce e si poti primi tratament adecvat

#3 2008-10-16 15:33:24

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pisicutzza, cand ti-a prescris a doua oara tratamentul ti-a facut o analiza de secretie? nu ti-a spus exact ce ai?
schimba medicul, fa o analiza de secretie sa vezi care e pb. daca ai candida de exemplu se poate ca aceasta sa fie rezistenta la unele medicamente si de aceea e bine sa faci o antifungigrama ca sa vezi cu ce sa o tratezi daca tot recidiveaza

dusurile sper, le faci la exterior. spalaturile vaginale distrug flora si asa apar problemele

#4 2008-10-16 15:43:13

pisicutzzza
New member

nu,la al doilea control nu mi s-a facut examen de secretie si da dusurile le fac exterior dar din cand in cand mai fac spalaturi interioare cu tantum rosa .sper ca asta nu afecteaza flora.am uitat sa specific k folosesc si anticonceptionale.sa aiba si ele un rol in problema mea??va multumesc pentru raspunsuri

#5 2008-10-16 15:46:33

pisicutzzza
New member

nici la primul control nu mi-a spus ce am,a trebuit sa intreb asistenta ce diagnostic scrie pe reteta iar la al doilea nu mai retin ce scria pe reteta pt ca nu mi-a zis nimik decat k e ok

Publicitate

loading...

#6 2008-10-16 16:00:51

lady in black
Insomniac member

du-te la alt medic si fa o analiza de secretie
anticonceptionalele pot favoriza aparitia candidozei, dar nu faci numai de la ele
eu zic sa lasi deoparte spalaturile mai ales ca nici nu stii ce ai
si editeaza mesajele ca altfel iei warn, citeste regulile!

#7 2008-10-16 16:16:55

pisicutzzza
New member

k multumesc mult pt sfaturi lady in black.tocmai mi-am facut o programare la un alt medic insa  e doar peste 2 sapt pt ca de sambata voi avea menstruatie.pana atunci ce pot sa fac?

#8 2008-10-16 16:32:14

lady in black
Insomniac member

poti sa te speli extern cu ceai de musetel, mai calmeaza mancarimile si iritatiile
pt candida e bun tratamentul cu iaurt..nici daca e altceva nu cred ca iti face rau
dupa menstruatie se pot agrava simptomele, nu te ingrijora

#9 2008-10-16 16:35:50

pisicutzzza
New member

multumesc din suflet lady in black,chiar m-a ajutat discutia noastra.sper sa fie bine

#10 2008-10-16 16:36:50

lady in black
Insomniac member

cu placere smile
te asteptam cu vesti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.