|
Nu esti logat.
Combinarea foliilor de ac-2#20 2008-09-15 23:59:52
Re: combinarea foliilor de acms fetelor...sper sa fie bine..va pup..o seara buna Offline #21 2008-10-16 21:36:39
Re: combinarea foliilor de acvreau sa-mi aman menstruatia cateva zile si am inceput o noua folie aseara.acum cand am luat pastila am luat-o cu apa(de obicei o iau fara apa) si am simtit cu se dizolvat in gura...ar putea fi vreo problema? se poate sa nu-si faca efectul? Offline #22 2008-10-16 21:44:07
Re: combinarea foliilor de acnu e nici o pb chiar dak s-a dizolvat in gura tot in stomac ajunge "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #23 2008-10-16 21:46:38
Re: combinarea foliilor de acasa m-am gandit si eu dar totusi am vrut sa intreb,sa nu stau cu grija dupaia Offline #24 2008-10-16 21:47:58
Re: combinarea foliilor de acbine-ai facut...decat sa te stresezi fara rost "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|