homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce poate fi???

#1 2008-10-16 23:18:28

Zizika
Full member
Inregistrat: 2008-10-16

ce poate fi???

am o problema de cateva saptamani.... la nici 2-3 ore dupa ce ma spal imi curge o secretie urat mirositoare de culoare galbena care pana acum n-am avut-o. Ma gandeam ca poate fi candida... dar mancarimi n-am, ma supara decat acea secretie urat mirositoare de culoare galbena... Sau poate fi de la o raceala? pt k in ultimul timp m-a durut si burta pe jos, nefiind pe ciclu si nici in perioada de mijloc... La medic nu prea as vrea sa ma duc.. va rog frumos dak imi puteti spune ce ar putea fi si ce tratament sa iau... chiar nu vreau sa merg la doctor.

#2 2008-10-16 23:23:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: ce poate fi???

zizika mergi la medic pt un consult si o analiza de secretie...aici nu recomandam tratamente mai ales ca nici nu sti ce ai (si nici noi nu avem cum sa ghicim)...candida nu prea cred ca e...dar o anexita poate fi...dar e bine sa elimini toate posibilitatile...am si eu o curiozitate...dc nu vrei sa mergi la medic?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-10-16 23:25:08

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: ce poate fi???

Zizika nu putem sti ce ai tu, secretiile pot aparea din foarte multe motive, dar pt a putea afla cauza lor, si ce le provoaca, trebuie sa faci o analiza de secretie.

iti dai seama ca tu ne ceri un tratament dupa ureche, ceea ce nu se poate. Ia-ti inima in dinti si nu amana vizita la un doctor, numai el dupa o examinare isi poate da seama ce provoaca secretiile alea.

imi pare rau, dar mai mult de atat, nu te putem ajuta. Bafta smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.