|
Nu esti logat.
Ce are iubitul meu? :(-3#39 2008-08-22 17:09:01
Re: ce are iubitul meu? :(o sa ma duc maine sa vad ce zice medicul...sper sa nu fie chiar asa de grav si sa-mi treaca repede..sunt cam speriata ca n-am mai patit nimic pana acum acolo jos Offline #40 2008-08-22 18:36:16
Re: ce are iubitul meu? :(suna a gardnerella da atata timp cat nu zice macar un "rari"/ frecventi nu poti zice exact mami de minuni Offline #41 2008-08-22 19:46:31
Re: ce are iubitul meu? :(si e mai grava gardnerella decat candida?se tarateaza mai greu?cum e? Offline #42 2008-08-22 19:50:57
Re: ce are iubitul meu? :(nu e mai grava dar se trateaza cu antibiotic. si dak nu iei si antimicotic odata cu antibioticele poti face si candida. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #43 2008-08-22 20:34:35
Re: ce are iubitul meu? :(face parte tot din flora normala vaginala si la un moment dat, de obicei datorita spalaturilor frecvente intravaginale (si inutile completez io) se dezvolta. e un dezechilibru al florei ca si candidoza mami de minuni Offline Publicitateloading...
#44 2008-08-23 14:41:34
Re: ce are iubitul meu? :(tocmai am venit de la doctor am fost sa-i arart rezultatele la analiza la secretie si sa-mi fac si un control...si mi-a zis ca nu e asa grav, doar ca sunt cam iritata acolo jos.... m-a pus sa-mi cumpar o crema...era bagata intr-un tub subtirel asa...pe care mi l-a bagat in vagin si a dat drumu la crema acolo. a zis ca sa stau 5 zile asa...si apoi sa incep un tratament cu ovule si sa-mi dau cu o crema acolo...si bineinteles fara raport sexual.dar am uitat sa o intreb ceva...: Offline #45 2008-08-23 14:46:47
Re: ce are iubitul meu? :(nu interactioneaza deoarece au efect local Offline #46 2008-08-23 15:04:18
Re: ce are iubitul meu? :(pai asa mi-a zis si doamna doctor...dar inainte sa plec mi-a mai explicat inca o data asistenta dansei cum sa iau ovulele si a zis ca de azi in 5 zile sa incep tratamentul...si eu am uitat sa-i mai zic de menstruatie..eram complet derutata. Offline #47 2008-10-17 11:21:10
Re: ce are iubitul meu? :(Nu cred ca e fractura wild. E doar urmare a faptului ca a fost un pic brutalizat cu o zi inainte. O sa-i treaca zic eu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|