|
Nu esti logat.
Durere suspecta#1 2007-03-14 12:06:00
durere suspectaFetelor, o problema.De data asta nu e a mea.E vorba de iubitul meu care de cateva zile acuza o durere la testiculul stang.Nu este permanenta,dar din cand in cand simte o durere chiar si la atingere.Aseara a observat ca e putin mai ridicat decat celalalt.Ce credeti ca poate fii?Ne gandim sa ne ducem la un doctor,dar pana atunci ma gandeam ca poate puteti lamuri in privinta; e cazul sa ne facem probleme?Eu ma gandeam ca ar putea fi din cauza ca zilele astea a cam purtat o pereche de pantaloni nu f largi si care il strang putin.Are vreo legatura? Offline #2 2007-03-14 12:08:58
Re: durere suspectaar putea fi in legatura cu pantalonii, ar putea fi o infectie testiculara, ar putea fi mai multe cauze...trebuie mers la consult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-14 12:12:06
Re: durere suspectaMultumesc...atunci o sa grabim mersul la doctor.Ne gandeam sa ne ducem sapt viitoare...dar mai bine acum. Offline #4 2007-03-14 12:31:03
Re: durere suspectaasa zic si eu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|