homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome sarcina-urgent

#1 2008-10-17 18:38:20

thanandar
Full member
Inregistrat: 2008-07-23

Simptome sarcina-urgent

Buna !
Spune-ti-mi si mie, va rog, la cat timp de la producerea actului sexual se implanteaza oul fecundat in uter ?
Cam care ar fi simptomele acestui proces ?
E posibil sa fie asociate cu dureri ca la ciclu cu senzatii de voma?

Multumesc

#2 2008-10-17 19:17:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Simptome sarcina-urgent

Nidatia reprezinta fixarea oului in peretele uterin. Acest proces are loc in ziua a 7-a de la fecundatie si se supune unui riguros control hormonal.
La sfirsitul primei saptamini de la fecundatie, oul este implantat superficial
In ziua a 10 a de la fecundatie oul este complet implantat. Din acest moment, dezvoltarea oului se deruleaza cu rapiditate. Concomitent se deruleaza placentatia, primele vilozitati coriale aparind in ziua 13-14. Ulterior vor aparea si cele secundare si tertiare.
Din acest moment se poate vorbi despre sarcina.

Dr. Evelyn Cristescu

poata sa apara o sangerare(sangerarea de nidatie)
hai sa rectifc,  dureri mici de burta poti avea dar eu cand aud de dureri ca la menstruatie ma gandesc la ale mele care daca n-as lua pilule m-ar tine in pat 3 zile
de aceea zicem ca durerile de burta pot fi si sindrom premenstrual

Ultima oara a fost editat de lady in black (2008-10-17 19:25:38)

#3 2008-10-17 21:34:44

thanandar
Full member

De ce va intreb acest lucru....
Azi am fost sa-mi fac un examen de secretie vaginala , o secretie de pe col, chlamydia si dupa ce asistenta mi-a introdus un tub din plastic si apoi cateva betisoare pt a lua secretia respectiva ma durea ca la ciclu, de parca simteam cum imi venea ciclu.
Am vazut apoi pe betisoare alaturi de secretia aia si o roseata, nu era chiar sange , era o secretie rosiatica...oare e normal?
Apoi cand am ajuns acasa erau pe chilotel mici picaturi de sange, foarte putin...oare e ok? o fi gresit ceva asistenta aia ca ma duc sa o strang de gat daca a facut vreo manevra gresita....
Ma gandesc ca as putea sa fiu insarcinata si mi-e teama ca aceste scurgeri sa nu-mi afecteze o eventuala sarcina...
Astept sa vad daca imi vine ciclul....

Multumesc

#4 2008-10-17 21:40:08

thanandar
Full member

thanandar a scris:

De ce va intreb acest lucru....
Azi am fost sa-mi fac un examen de secretie vaginala , o secretie de pe col, chlamydia si dupa ce asistenta mi-a introdus un tub din plastic si apoi cateva betisoare pt a lua secretia respectiva ma durea ca la ciclu, de parca simteam cum imi venea ciclu.
Am vazut apoi pe betisoare alaturi de secretia aia si o roseata, nu era chiar sange , era o secretie rosiatica...oare e normal?
Apoi cand am ajuns acasa erau pe chilotel mici picaturi de sange, foarte putin...oare e ok? o fi gresit ceva asistenta aia ca ma duc sa o strang de gat daca a facut vreo manevra gresita....
Ma gandesc ca as putea sa fiu insarcinata si mi-e teama ca aceste scurgeri sa nu-mi afecteze o eventuala sarcina...
Astept sa vad daca imi vine ciclul....

Multumesc

Doctoressa ce parere ai?
merci

#5 2008-10-17 23:40:07

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

thanandar ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile...nu ti afecteaza sarcina daca au fost doar cateva picaturi...acea sangerare ti a fost provocata de recoltare...iar daca nu mai apar si alte sangerari poti sta linistita...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.