homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat-2

#20 2008-10-17 16:33:40

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: am uitat

Cand le-a schimbat cum anume le-a luat? Din prima zi de menstra?

#21 2008-10-17 19:32:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ada2910 a scris:

sora prietenului meu a schimbat pastilele (in mod corect si fara sa uite vreo pastiluta) si a ramas insarcinata, si dr i-a spus ca organismul nu se obisnuise cu noile pastile si nu si-au facut efectul...anyway, acum are un bebe frumos frumos. si pastilele nu le-a schimbat de capul ei ci la sfatul medicului.

eu sincer nu cred povestile astea...dar in fine...milioane de femei au schimbat pilulele si nu au avut nimic...

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-10-17 21:53:21

ramonique
Full member
Inregistrat: 2007-01-10

nu prea pot sa cred asa ceva, ca la schimbarea pastilelor poti ramane insarcinata. hmm
eu am schimbat in decurs de vreo 5 ani de 4 ori pastilele la recomandarea medicului si doamne ajuta nu am ramas insarcinata.
numai daca nu le-a luat corect se poate intampla asa ceva, cum au zis si fetele.

si explicatia medicului e cam bizara, ca nu s-a obisnuit organismul cu ele. dupa aceasta explicatie iti cam dai seama cum a prescris AC si cum i-o fi zis sa le administreze. butter

Ultima oara a fost editat de ramonique (2008-10-17 21:55:18)

Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebui sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara! :kära:

Intotdeauna fa bine, aceasta va multumi pe cativa si va surprinde pe restul. applause

#23 2008-10-18 00:18:36

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

eu am o problema big_smile ok nu chiar .. adica nu cred k e chiar o "problema" .. sa zicem o nedumerire..
saptamana asta kre mai e din ea sunt in pauza.. aseara am uitat sa iau pastila de pauza (iau marvelon 28) eh, si ca sa nu raman pe cap cu pastila de aseara, am luat-o odata cu cea din seara asta. am inteles k nu e problema daca uit sa iau ultimele 7 pastile adica cele de pauza. Este adevarat? Sau daca e, pot sa nu le mai iau deloc? pentru ca inainte luam karissa si avea numai 21 de pastile.. apoi pauza fara pastile.

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

#24 2008-10-18 00:19:22

crys_ty_na
Platinum member

e adevarat...puteai sa nici nu o iei ca nu sunt probleme...pastilutele active ai grija sa nu le uiti smile

Publicitate

loading...

#25 2008-10-18 00:25:15

Sabina G
New member
De la: P-aici pe undeva. :)
Inregistrat: 2008-05-28

Mersi pentru raspuns Cristina. smile Esti o scumpaaaaaaaaaaaaa! puss Defapt toate sunteti. hjarta

De asta pentru tine las sentiment:
Ca tu esti singurul meu medicament
Daca ma imbolnavesc, trateaza'ma
Cu prezenta ta, altceva nu ma vindeca. hjarta music

#26 2008-10-18 00:26:57

crys_ty_na
Platinum member

cu placere  rodnar  big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.