|
Nu esti logat.
Dezinfectat/curatat interior incaltaminte#1 2008-10-17 23:40:28dezinfectat/curatat interior incaltamintevreau sa imi curat o pereche de bocanci pe interior si nu stiu cu ce. interiorul e din piele. vreau ceva sa curete bine si sa si dezinfecteze...in afara de domestos. glumesc Cu zambetul pe buze... Offline #2 2008-10-17 23:47:52
Re: dezinfectat/curatat interior incaltaminteinterior din piele? sincer nush..... eu umplu un lighean cu apa rece, pun un pumn mic de detergent, si las bocancii acolo o ora... pe urma ii clatesc bine-bine... cuc. Offline #4 2008-10-18 00:56:22
Re: dezinfectat/curatat interior incaltamintepoate la o curatatorie chimica? desi nu cred.... mama foloseste putin PUR diluat cu apa la hainele de piele cuc. Offline #5 2008-10-18 14:43:24
Re: dezinfectat/curatat interior incaltaminte
articolele din piele NICIODATA nu se v-or spala cu apa, cu atat mai putin sa le tii in apa. Doar cu o carpa f putin umeda de solutie de curatat speciala pt piele Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-18 18:25:39
Re: dezinfectat/curatat interior incaltaminteTu stii ce bine-mi spal eu niste pantofi din piele la masina? Sunt mai sport si din piele alba si se cam murdaresc, asa ca o data la 2 luni ii bag la masina. Ies noi nouti #7 2008-10-18 18:47:10
eu mi-am spalat si cizmele de piele intoarsa la masina de n ori si nu au patit nimic. de adidasi nu mai zic....chiar daca sunt de piele....acum nu garantez pentru faza cu interiorul din piele... Infrange-ti deci durerea Fii vesel de se poate Caci tot la zi ajunge Si cea mai lunga noapte! Offline #8 2008-10-18 19:15:28
si eu am bagat diferiti pantofi si adidasi in masina de spalat si nu au patit nimic in afara de faptul ca au fost super curati si miroseau frumos. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #9 2008-10-18 19:20:35
Re: dezinfectat/curatat interior incaltaminteeu doar adidasii mi-i bag in masina de spalat...restul nu-i spal pe interior ca nu e nevoie...doar pe afara ii dau cu crema speciala si incaltamintea din piele intoarsa o curat cu o solutie speciala pt asa ceva...incearca la magazinele de incaltaminte sau la leonardo ca acolo au crema solutii poate gasesti ceva. Offline #10 2008-10-18 19:24:04
Re: dezinfectat/curatat interior incaltamintein interior eu nu as spala cu nici un fel de solutie pentru ca se poate ajunge la alergii, daca esti sensibil. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|