homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezinfectat/curatat interior incaltaminte

#1 2008-10-17 23:40:28

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

dezinfectat/curatat interior incaltaminte

vreau sa imi curat o pereche de bocanci pe interior si nu stiu cu ce. interiorul e din piele. vreau ceva sa curete bine si sa si dezinfecteze...in afara de domestos. glumesc smile

Cu zambetul pe buze...

#2 2008-10-17 23:47:52

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

Re: dezinfectat/curatat interior incaltaminte

interior din piele? sincer nush..... eu umplu un lighean cu apa rece, pun un pumn mic de detergent, si las bocancii acolo o ora... pe urma ii clatesc bine-bine... nustiu

cuc.

#3 2008-10-18 00:09:50

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

da, interior din piele, exterior din piele...totul e din piele

Cu zambetul pe buze...

#4 2008-10-18 00:56:22

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

poate la o curatatorie chimica? desi nu cred.... mama foloseste putin PUR diluat cu apa la hainele de piele

cuc.

#5 2008-10-18 14:43:24

girly
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-08-16

dt a scris:

interior din piele? sincer nush..... eu umplu un lighean cu apa rece, pun un pumn mic de detergent, si las bocancii acolo o ora... pe urma ii clatesc bine-bine... nustiu

articolele din piele NICIODATA nu se v-or spala cu apa, cu atat mai putin sa le tii in apa. Doar cu o carpa f putin umeda de solutie de curatat speciala pt piele big_smile

Publicitate

loading...

#6 2008-10-18 18:25:39

persifona
Vizitator

Tu stii ce bine-mi spal eu niste pantofi din piele la masina? lol Sunt mai sport si din piele alba si se cam murdaresc, asa ca o data la 2 luni ii bag la masina. Ies noi nouti tongue
Adidasii nu-s la fel?

#7 2008-10-18 18:47:10

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

persifona a scris:

Tu stii ce bine-mi spal eu niste pantofi din piele la masina? lol Sunt mai sport si din piele alba si se cam murdaresc, asa ca o data la 2 luni ii bag la masina. Ies noi nouti tongue
Adidasii nu-s la fel?

eu mi-am spalat si cizmele de piele intoarsa la masina de n ori si nu au patit nimic. de adidasi nu mai zic....chiar daca sunt de piele....acum nu garantez pentru faza cu interiorul din piele...

oricum ii pun la 30 grade si lucruri fragile

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#8 2008-10-18 19:15:28

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ada2910 a scris:

persifona a scris:

Adidasii nu-s la fel?

eu mi-am spalat si cizmele de piele intoarsa la masina de n ori si nu au patit nimic. de adidasi nu mai zic....chiar daca sunt de piele....acum nu garantez pentru faza cu interiorul din piele...

oricum ii pun la 30 grade si lucruri fragile

si eu am bagat diferiti pantofi si adidasi in masina de spalat si nu au patit nimic in afara de faptul ca au fost super curati si miroseau frumos.  tummenupp

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#9 2008-10-18 19:20:35

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu doar adidasii mi-i bag in masina de spalat...restul nu-i spal pe interior ca nu e nevoie...doar pe afara ii dau cu crema speciala si incaltamintea din piele intoarsa o curat cu o solutie speciala pt asa ceva...incearca la magazinele de incaltaminte sau la leonardo ca acolo au crema solutii poate gasesti ceva.

#10 2008-10-18 19:24:04

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

in interior eu nu as spala cu nici un fel de solutie pentru ca se poate ajunge la alergii, daca esti sensibil.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.