homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani

#1 2008-10-18 16:35:15

KidOo
New member
Inregistrat: 2008-04-04

nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani

Buna tuturor..
Ma numesc Mihaela,am 19 ani si am shi eu o problema foarte mare pe care ma chinui sa o rezolv de mai bine de 5 ani.
Prima oara mi-a venit menstra prin clasa a6a,dar niciodata regulat.Imi venea o data la 2 luni apoi din ce in ce mai rar,de 2 ori pe an.In anul 2005 am fost la mare cu cortul si am dormit pe o paturica destul de subtire.Atunci mi-a venit ciclul fara ajutor pentru ultima oara.Apoi pe la sfarsitul lui 2005 am fost la un ginecolog la mine in oras care mi-a dat duphastone de 2 ori pe zi..mi-a fost rau de la el asa ca nu am mai continuat sa il iau.Mi-a curs foarte putin iar apoi deloc.In 2007 am fost iarasi la un medic ginecolog dar de data asta in Bucuresti.Mi-a facut ecograf(am uitat sa precizez ca sunt inca virgina),si mi-a prescris duphaston o data pe zi timp de 10 zile si diane 35 timp de 6 luni.Am luat Duphastone si in a12a zi mi-a venit.Am inceput sa iau Diane si cu timpul a inceput sa imi fie foarte rau(vomitam in fiecare dimineata knd ma trezeam sa merg la liceu,aveam stari depresive,plangeam foarte des,dormeam extrem de mult,eram foarte obosita,respiram greu,ma durea in capul pieptului).Le-am luat totusi timp de 6 luni cum mi-a recomandat medicul timp in care mi-a venit menstruatia normal.Prima luna cand am luat diane,mi-a curs timp de 25 de zile,iar intr-o zi m-am speriat foarte tare ptr ca imi curgea foarte mult.Apoi dupa astea 6luni am facut o pauza de 1 luna timp in care nu mi-a venit.Mi-a recomandat sa iau alte 6 luni diane,dar situatia deja se agravase,imi era foarte rau,m-am suparat o data cu mama(tot din cauza starilor depresive) atat de rau inkt am dormit 2zile incontinuu.Atunci am incetat sa le mai iau.Asta prin octombrie 20067.Mi-a venit atunci si apoi nu mi-a mai venit deloc.In aprilie 2008 am fost la un medic in giurgiu care mi-a facut niste teste si mi-a spus ca am chisturi pe tiroida si ca mi s-a dublat nivelul testosteronului din sange din cauza la diane(am uitat sa precizez ca am probleme si cu asta,shi dupa ce ca era peste normal,acum s-a dublat).Mi-a recomandat Yasmine,dar aveam aceleasi simptome.Fiind clasa a12a,am incetat sa mai fac tratament cu anticonceptionale pentru ca vroiam sa invat si nu-mi doream starile respective. Mi-a venit iarasi atunci dupa ce am intrerupt tratamentul cu yasmine si din aprilie 2008 nu mi-a mai venit.Acum am mers la un medic homeopat.Mi-a dat nishte pastilutze de alea pe baza de plante,injectzii si electropunctura.Fac tratament de vreo 2luni dar nici un semn.Costa foarte mult si parca nu prea am incredere.Va rog din suflet daca ma puteti ajuta,daca imi puteti recomanda un medic bun care sa imi poata spune ce am,nimeni pana acum nu mi-a pus un diacnostic.Am cheltuit foarte multi bani,degeaba,si am stari foarte urate,m-am ingrasat si mi-au aparut si cosuri.ca sa nu mai zic de problemele cu parul.Astept raspuns,va multzumesc din suflet anticipat.

#2 2008-10-18 16:40:02

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: nu mi-a mai venit menstruatia de 3 ani

din ce opras esti?

la un endocrinolog ai fost pt analize hormonale?

mami de minuni hjarta

#3 2008-10-18 19:22:39

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ai incredere in doctorul homeopat, mai ales daca e un doctor bun. Homeopatia face minuni.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#4 2008-10-19 00:22:01

daria_25
Full member
Inregistrat: 2008-03-08

Eu stiu pe cineva care are o problema asemanatoare tie si se trateaza la dr. Poiana Catalina - endocrinolog, Centrul de diagnostic  si tratament Victor Babes. Am fost si eu la dansa saptamana trecuta, insa te cheama des, o data consultatia, in alta zi ecograful, in alta analizele si etc...depinde de unde esti...eu sunt din Pitesti, dar incerc sa ma descurc.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.