homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vise ciudate

#1 2008-10-19 13:01:47

maftica
Membru
Inregistrat: 2008-10-19

vise ciudate

buna
carmen ma numesc, va rogf daca stie cineva sa-mi spuna ce poate sa insemne cand te visezi mireasa in mod repetat, inainte de a ma marita m-am visat mireasa am intrebat un preot mi-a zis stai linistita te vei marita, adevarat m-am maritat am 10 ani de casnicie cu sotul meu suntem foarte fericiti iar de la un timp incoace in mod obsesiv am inceput sa ma visez iar mireasa, ca ma marit iar cu el si nu numai ca sunt mireasa pur si simplu, nu am dat atentie dar cand deja vad ca se ingroase gluma , ce poate sa insemne ? e adevarat ca atunci cand am mai visat nu s-a intamplat nimic special dar totusi as vrea sa stiu daca au vreo insemnatate, oare sa-mi fac griji pe viitor? recunosc ca mi-e putin frica. avem un baietel de 5 anisori si "lucram" la un fratior sau surioara , poate avea legatura?

daca stiti daca cunoasteti va rog da-ti-mi un raspuns
va pup puss

#2 2008-10-19 13:03:44

milana
Sr. member
De la: orasul de pe deal
Inregistrat: 2006-09-14

Re: vise ciudate

poate gasesti raspuns aici http://forum.anticonceptionale.ro/t1905 … udate.html
din cunostintele mele stiu ca nu e de bine, cand te visezi mireasa ... acu tre sa si crezi in astea smile

#3 2008-10-19 13:09:39

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: vise ciudate

maftica, muta-te la topicul indicat de milana.

inchid acest topic pt a nu se mai scrie in el.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.