homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu cred k e de bine...help

#1 2008-10-18 13:56:30

dakes
New member
Inregistrat: 2008-10-18

nu cred k e de bine...help

iau anticonceptionale marvelon 21 de 12 zile din prima zi de cand mi-a venit ciclul dar nu mi-a mai trecut dupa max 7 zile cum era normal ci continua sa imi curga menstruatie.sunt in a 12a zi si nu cred k o sa imi treaca atata timp kt continui sa iau anticonceptionalele astea.nu stiu ce ar trebui sa fac.sa le schimb?sa continui sa iau pana le termin chiar dak o sa ma tina ciclu o luna..habar n-am.mentionez k am doar 17 ani si sunt virgina.intentionez sa imi incep viata sexuala dar vreau sa ma asigur k nu risc sa raman insarcinata.de aseamenea am luat marvelon 21 fara sfatul medicului pt k am fost sfatuita sa merg la planning kre se afla in incinta spitalului unde lucreaza mama..si ea nu stie.n-as vrea sa risc.va rog sa imi spuneti de asemenea si ce trebuie sa fac dupa ce termin de luat cele 21 de pastile?o pauza de 7 zile dupa kre incep iar?nu prea am inteles.sunteti niste ingeri dak imi raspundeti cu intelegere va rog  big_smile

#2 2008-10-18 14:39:42

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: nu cred k e de bine...help

in primul rand trebuia sa mergi la planning sa iti dea cele potrivite pt tine.
poate e spotting de te tine asa de mult ciclul.
si dupa cele 21 de pastilute faci o pauza de 7 zile in care o sa vina ciclul iar in a 8a zi incepi alta folie.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#3 2008-10-18 14:52:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dakes a scris:

iau anticonceptionale marvelon 21 de 12 zile din prima zi de cand mi-a venit ciclul dar nu mi-a mai trecut dupa max 7 zile cum era normal ci continua sa imi curga menstruatie.sunt in a 12a zi si nu cred k o sa imi treaca atata timp kt continui sa iau anticonceptionalele astea.nu stiu ce ar trebui sa fac.sa le schimb?sa continui sa iau pana le termin chiar dak o sa ma tina ciclu o luna..habar n-am.mentionez k am doar 17 ani si sunt virgina.intentionez sa imi incep viata sexuala dar vreau sa ma asigur k nu risc sa raman insarcinata.de aseamenea am luat marvelon 21 fara sfatul medicului pt k am fost sfatuita sa merg la planning kre se afla in incinta spitalului unde lucreaza mama..si ea nu stie.n-as vrea sa risc.va rog sa imi spuneti de asemenea si ce trebuie sa fac dupa ce termin de luat cele 21 de pastile?o pauza de 7 zile dupa kre incep iar?nu prea am inteles.sunteti niste ingeri dak imi raspundeti cu intelegere va rog  big_smile

e vb intradevar de spotting care e normal in primele 3 luni...dar trebuie mers la medic...la alt cabinet de planning nu neaparat la cel din cadrul spitalului...

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-10-19 13:00:24

dakes
New member

va multumesc mult..dar ce fac dak ma tine ciclu asta o luna?n-am mai patit asa cv..o sa ma interesez de alt cabinet si o sa merg pan la urma k nu vreau sa am probleme totusi sa regret mai taRZIu.. o zi buna >big_smile< pusspuss:

Ultima oara a fost editat de dakes (2008-10-19 13:12:44)

#5 2008-10-19 13:20:13

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

e spotting si e de la pilule, e normal in primele 3 luni de administrare, nu ai ce sa faci cu el
si du-te la planning cum au zis si fetele

Publicitate

loading...

#6 2008-10-19 13:21:21

dakes
New member

ok ok va iubesc >big_smile< big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.