homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare...

#1 2008-10-19 18:18:30

nobody6
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

intrebare...

acum vb cu mami meu si imi zice ca de dimi urineaza cu sange si o doare f tare....dar mai devreme si-a dat seama....asa am patit si eu acum 2 ani...am mers la spital...am facut ceva injectii sa opreasca sangerarea si mi-au spus medicii ca a plecat o pietricica la plimbare....probllema e ca mama nu vrea sa mearga la doctor ...a luat un flamexin si vrea sa faca baie fierbinte/??oare e bine??ce stiti?si cum sa o conving sa mearga la doctor??ca nu sunt langa ea?sad

#2 2008-10-19 21:16:41

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: intrebare...

spune-i k mai bine trateaza din timp...decat sa fie ceva grav si ea sa tot amane...
spre binele ei merge la doctor...
insista pana merge!

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2008-10-19 23:19:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

de acord cu yohanna...sa mearga la medic  mai bine...ca si baia fierbinte nu stiu daca nu ii poate agrava...neutral

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2008-10-20 00:21:34

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

eu nu pot sa inteleg de ce nu vrea sa mearga la dr???

e musai sa mearga. poate are o infectie urinara sau poate fi o pietricica....trebuie neaparat sa stie ca sa aplice tratamentul adecvat, asa dupa ureche poate sa faca mai mult rau decat bine.

incearca sa o convingi, nu te lasa

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.