homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema mare

#1 2008-10-19 22:01:26

vreausaninga
Full member
Inregistrat: 2007-01-20

problema mare

Salut,

Am o problema, mai exact prietenul meu  sad si anume ca in timpul  patfierbinte l i se plosteste instantaneu penisul. La inceput credeam ca are un moment mai prost..insa situatia a inceput sa se repete tot mai des si sa devina enervant. Poate fi o problmea medicala...sau este practic vina mea (in sensul ca nu reusesc sa-l excit suficient). Precizez ca in timpul preludiului este ff excitat, actul in sine se sfarseste f repede prima data, iara a 2a oara (oricat de mult am astepta ) este lasat de "baterii" in timpul actiunii.
Asadar, problema medicala sau problema mea?   grater

"Cred in valoarea de schimb a iluziilor..."

#2 2008-10-19 22:04:23

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: problema mare

medicala zic eu..sa e sttresat..sau obosit

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-10-19 23:12:44

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

a suferit vreun accident? a luat ceva medicamente?

happy with him...inlove with him...puss

#4 2008-10-20 00:19:25

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

vreausaninga a scris:

Salut,

Am o problema, mai exact prietenul meu  sad si anume ca in timpul  patfierbinte l i se plosteste instantaneu penisul. La inceput credeam ca are un moment mai prost..insa situatia a inceput sa se repete tot mai des si sa devina enervant. Poate fi o problmea medicala...sau este practic vina mea (in sensul ca nu reusesc sa-l excit suficient). Precizez ca in timpul preludiului este ff excitat, actul in sine se sfarseste f repede prima data, [b]iara a 2a oara (oricat de mult am astepta [/b]) este lasat de "baterii" in timpul actiunii.
Asadar, problema medicala sau problema mea?   grater

problema ta nu este sigur

la ce te referi cand ai spus ca indiferent cat de mult ati astepta?   poate nu poate atat de repede, nu toti sunt tauri sa o faca dupa o ora doua. poate a secat dupa prima oara...

cel mai bine ar fi sa faca un consult medical?

dar cati ani are?

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#5 2008-10-20 14:27:04

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

e problema lui sigur ...poate fi si stresul dar poate fi ceva ce necesita tratament ...mai bn mg la dr

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#6 2008-10-20 15:56:10

ionelia84
Membru
Inregistrat: 2008-10-20

buna! am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. iau marvelon28 de aprox 1 an si acum 2 saptamani inainte cu 5 zile de a termina cele 21 de pastile am incurcat pastila care trebuia s-o iau, de ex.sambata cu cea de luni. duminica am luat-o si pe cea de sambata si pe cea de duminica si am continuat folia pana am terminat-o(inclusiv cele 7 pastilute de rezerva). nu am avut contact sexual in acea perioada, abia dupa ce mi-a venit menstruatia(de fapt, dupa ce mi-a trecut). din acel moment am crezut ca sunt protejata. e ok asa? multumesc!

#7 2008-10-20 17:55:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

deci ai luat 2 pastile in aceeasi zi (duminica)? pastila cu care ai incurcat o pe cea de sambata era dintre cele 21 active sau din cele 7 inactive?

happy with him...inlove with him...puss

#8 2008-10-20 18:35:42

skumpi
Vizitator

dak ar fi fost o pb medicala ar fi fost tot tp asa`nu acum dintr`o data si dak spui ca inainte e excitat dar moare in timpul actului e clar o pb dar nu medicala...in nici un caz
ai vb cu el...el ce spune ?
acuma si faza cu oboseala e relativa... mie imi vine greu sa cred ca asta ar fi pb... pt ca atunci cand esti cu persoana iubita poti sa fi oricat d obosit dak te exciti si vrei nu`ti moare asa k deh` esti obosit k ai lucrat 8 h sau mai stiu eu ce

#9 2008-10-20 19:24:07

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

dar totusi a zis ca ii "moare" la a 2a partida... deci nu se poate vorbi de o lipsa totala de chef, din moment ce prima oara ii iese big_smile
poate oboseste "ala micu"... nu toata lumea poate 2 partide una dupa alta, nu?

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.