homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iubitul meu

#1 2008-10-19 15:19:10

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

iubitul meu

no topic

Ultima oara a fost editat de princesss (2008-11-05 08:34:42)

#2 2008-10-19 15:22:26

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: iubitul meu

asa fac si eu cateodata...knd ne e lumea mai draga ma buseste plansul si ii zic k nu vreau sa ne desp niciodata si etc..kiar ii e frika sa nu te piarda..adica pe mine ma apuca knd imi dau seama k nu as sta fara el

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-10-19 15:23:45

skumpi
Vizitator

ori faptul k poate crede ca tu` nu il iubesti la fel d mult precum te iubeste el ori chiar asa simte in momentu respectiv. BUCURATEEEEEE... altele ar da orice sa isi auda iubitii spunand lucruri de`astea...nu te ingrijora...probabil e o perioada in care se simte el mai sensibil...vulnerabil...si al meu are zile d astea` lol cand ii dau lacrimile si`mi spune cat ma iubeste hjarta dar sunt lacrimi d fericire nu de suparare !

acum imi amintesc k asa zisese si ex`u la un mom dat ca sa aflu peste cateva zile k el ma inselase lol si nah se simtea vinovat cu musca pe caciula si cica atunci si`a dat seama lol dar ma indoiesc ca e si cazu tau smile

#4 2008-10-19 15:36:09

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si yo cre k a facut ceva--- nu neaparta inşelat---- si acum se simte vinovat....
si yo il iubesc mult si el p mn.. da nu incepem sa plngem cand ne zicem asta.. smile din contra..
da uite.. de ex.. cand s.a intors din america.. m-a luat asa tare in brate.. cum nu a mai facut.o de mult.... da asta e din cauza k nu ne mai vazuse....
sau poate e el prea sensibil...

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#5 2008-10-19 15:38:21

skumpi
Vizitator

nu e neaparat delyutza...si eu am momente...rar ce ii drept lol pur si simplu is zile mai sensibile...mai roz asa hjarta si il strang asa tare oin braete si ii tot cant ca il iubi lol si , si el zice...mah u ai facut ceva ? lol

Publicitate

loading...

#6 2008-10-19 15:47:29

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

foarte frumos fetitza... felicitari pt ce iubi fain ai  tummenupp

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#7 2008-10-19 17:30:24

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

si al emu ami face asa, mai are momente cand e sensibil, iese la suprafata partea feminina big_smile. ca sa fiu sincera cand face asa si eu am gandesc adca nu cumva o fi afcut ceva gresit si acum nu stie cum sa o zica. so, bucura-te ca ti-o zice si ca e asa. si noi am avut momente grele cand sincera sa fiu nici nu mai staim ce sa cred despre el...ma iubeste sau isi bate joc.slava domnului ca au trecut acele momente si sper sa nu se mai intoarca.asa ca fi bucuroasa,si nu te sfii s-i arati acelais lucru.
bravo bravo si iar bravo! smile

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#8 2008-10-19 20:00:00

smile_my
Banat
Inregistrat: 2007-07-25

eu una cred ca ii foarte frica sa nu te piarda...probabil relatiile lui anterioare l-au dezamagit si l-au facut sa-si piarda increderea, cand credea ca totul merge bine se intampla ceva. ofera-i sau sugereaza-i cumva ca-l iubesti enorm si nu l-ai parasi pt nimic in lume si ca el e tot ce ti-ai putut dori de la un barbat, o sa il faca sa se simta mai puternic si cu mai multa incredere in el si in relatie hjarta bafta

Ultima oara a fost editat de andreea cop (2008-10-19 20:25:34)

Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte .   hjartahjartahjarta

27+

#9 2008-10-19 23:00:11

ada2910
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-13

cel mai bine ar fi sa discuti cu el, pe un ton iubitor si cald si sa-i spui ce simti si ca nimic nu va interveni intre voi...incearca sa-l calmezi, si de asemenea spunei ca te face sa suferi cand il vezi asa, ca tu esti fericita cu el ..etc

pe de alta parte, si nu sunt pesimista ci din contra, dar vreau sa pun in balanta si bune si rele, ai grija sa nu fie un mic santaj sentimental (stiu din proprie experienta, asa faceam si eu, cand simteam o mica distanta....chiar daca era de la oboseala spre exemplu, ma bufnea plansu...si bla bla, faceam o mica telenovela ca si fie cum vreau eu) si sper ca nu e genu care face faze cum ca viata fara tine nu mai merita traita si etc...asta chiar mi se pare aiure, suna mai mult ca inearca sa te faca dependenta de el intr-un fel sau altul, sa nu cumva sa-l lasi.. ca face o prostie si chetii de genul asta

oricum dupa discutie vei sti mai bine.

eu cred ca e ok, nu ai de ce sa-ti faci griji. dar trebuie sa fi pregatita pentru orice, am intalnit destule...

pup

Ultima oara a fost editat de ada2910 (2008-10-19 23:01:52)

Infrange-ti deci durerea
Fii vesel de se poate
Caci tot la zi ajunge
Si cea mai lunga noapte!

#10 2008-10-20 10:21:54

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

delyutza* a scris:

si yo cre k a facut ceva--- nu neaparta inşelat

Something baaaad... A spart o cana.

Vrea atentie... stiu cum e rotfl Bine, e putin cam ciudat faptu' ca plange. Baga-l mai mult in seama, spune-i tu prima ce simti... (adica inainte sa apuce el sa-ti zica) smile
Anywayz... tu faci cum vrei. Eu zic ca se vrea bagat mai mult in seama.

Un prieten si-a rupt o mana, si zicea: "Ba... marfa a fost. Veneau toti la mine, imi faceau toate poftele... ce ceream eu, imi aduceau... Acum am scos gipsul. Poate-ar trebui sa-mi rup si mana astalalta  lol ".

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-10-20 10:22:23)

#11 2008-10-20 10:24:37

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

de fapt,barbatii in sinea lor sunt niste copii mari...desi se dau ei cocosi rotfl

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#12 2008-10-20 19:19:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nu cred ca e vorba doar de nevoia de atentie... cred ca pur si simplu e un om afectiv... bucura-te de asta smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#13 2008-10-20 19:46:21

LoveChocolate
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-29

sunt de acord cu katami

#14 2008-10-20 20:10:23

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

fetitza6996 a scris:

fetelor,am mare nevoie de un sfat....
sunt cu pr meu de un an si o luna si ne intelegem foarte bine,din toate punctele de vedere,doar ca de o vreme incoace se intampla ceva cu el si nu'mi dau seama ce si mai ales de ce.de multe ori in momentele in care suntem doar noi doi incepe sa planga,imi spune cat de mult ma iubeste si ca nu vrea sa ma piarda,ca nu ar putea trai fara mine si nu ar suporta ideea de a ne desparti.
eu il iubesc la randul meu foarte mult si ma gandesc si eu la prostii din astea cateodata,dar nu fac o tragedie din asta,pt k stiu ca nu are ce sa intervina intre noi.deci ce se intampla cu el?s'a intamplat asta de vreo 5,6 ori (kiar si aseara),si nu mai suport sa'l vad plangand,innebunesc sa'l stiu asa.
l'am intrebat de ce isi face atatwa griji ca m'ar putea pierde doar stie ce simt.mi'a zis doar atat:ca ma iubeste cum nu a iubit niciodata pe nimeni si nu vrea sa ma piarda  neutral  .la care eu i'am zis ca stiu asta.si el:"nu stii,habar nu ai"
deci ce ma fac?pe de'o parte ma bucur din tot sufletul sa stiu lucrurile astea,sa stiu ca ii sunt atat de draga ...dar pe de alta parte as vrea sa nu se mai gandeasca la prostii din astea doar ne e asa de bine impreuna... hjarta
tin minte ca acu's doua luni mi'a spus ca pana acum nu a mai iubit pe altcineva la fel de mult ca pe mine...si mi'a spus'o foarte serios.replica mea a fost destul de...aiurea si poate de aia se comporta asa acum.
l'am rugat sa nu'mi spuna niciodata unele lucruri doar pentru ca stie ca mi'ar placea sa le aud.n'am avut niciodata pretentia sa mi zica asta,el a simtit asta si mi'a zis.si eu ce'am facut?am stricat tot si poate de aceea  are impresia  ca nu l'am crezut atunci. sad dar eu stiu k asa e cum zice el...ufff is asa confuza,nu stiu ce sa mai fac ce sa mai cred sad

poate a facut vreo prostie ceva...si are remuscari si de aia zice asta...si ii pare rau dar nu are tupeu sa zica
sau te iubeste prea mult hjarta

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.