|
Nu esti logat.
Sunt ingrijorata!!#1 2008-10-16 23:17:59
sunt ingrijorata!!acum cateva saptamani am facut o analiza a secretiei vaginale si nu mi-a fost interpretata deoarece medicul ginecolog a fost plecat. rezultatul indica : relativ frecvente celule pavimentoase izolate si in placarde, rari bacili doderlaine, relativ frecvente polimorfonucleare(6/7 camp microscopic), relativ frecventa flora microbiana mixta predominent bacilara. T.C.N. absent om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #2 2008-10-17 16:49:55
Re: sunt ingrijorata!!multumesc! om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #3 2008-10-17 16:56:13
Re: sunt ingrijorata!!din pacate nu pot ajunge la ginecolog pt interpretare pentru ca este plecata.poate sa imi recomnade ceva farmacista?niste ovule sau o crema? Ultima oara a fost editat de actzibild (2008-10-17 21:52:15) om liber, tu vei iubi intotdeauna marea(Charles Baudelaire) Offline #4 2008-10-17 17:00:11
Re: sunt ingrijorata!!Trebuie mai intai sa stii ce ai, ca sa stii cum se treateaza. Mergi cu rezultatul la medic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-10-17 18:36:52
Re: sunt ingrijorata!!actzibild ai warn pt ca nu ai editat...citeste te rog regulile... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-17 20:40:07
Re: sunt ingrijorata!!salut!am si eu o problema d cateva zile..sambata am avut un contact sexual..in zilele urmatoare am inceput sa am ceva mancarimi mai intense in jurul vaginului si umpic mai intense in restul zonei intime, am inceput sa am si ceva dureri in jurul vaginului..miercuri am observat si o mica umflatura deo parte si d alta a vaginului dar kre azi dim nu am mai avuto..dar mancarimile au ramas si azi au fost foarte intense incat innebuneam daca nu ma scarpinam umpic..dar se pare ca din cazua scarpinatului mi sau umflat foarte mult labiile mari si ma doare..(cred k din cauza scarpinatului mi sau umflat)..is foarte ingrijorata ca umflaturile labiilor mari inca persista, inca am mancarimi si dureri si nu pot sami dau seama de la ce a inceput totul..eu iau anticonceptionale din februarie, eu si, respectiv prietenul meu nam avut un alt contact sexual cu nimeni ca sa ma gandesc la bts...am o relatie sexuala de aproape 2 ani..si de aceea numi pot da seama din ce cauza miau aparut mancarimile, ajungand la o umflatura care ma ingrijoreaza..vreau sa mentzionez ca am si niste secretii diferite decat cele obisnuite:in cantitate mai mare, is mai galbene dar totodata si branzoase, urat mirositoare, usturimi..va rog spunetimi cam despre ce poate fii vorba ca eu numi pot da seama, deoarece niciodata nam mai patit asa ceva Offline #7 2008-10-17 20:41:58
Re: sunt ingrijorata!!mancarimi, usturimi, secretii ... nu e de bine cel mai indicat e sa te duci la medic ptr. analize de secretie Offline #8 2008-10-17 20:56:38
Re: sunt ingrijorata!!am fost la farmacie si mia dat dezinfectant extern septovag pe care sal dizolv in apa si sa ma spal ,si o crema clotrimazol crema cu care sa ma ung dupa ce ma spal in apa cu dezinfectant..ii bun tratamentu?ma gandeam sal folosesc pana luni si daca numi trece deloc sa ma duc la ginecolog Offline #9 2008-10-17 21:14:57
Re: sunt ingrijorata!!e nevoie si de niste ovule..pe care sa le introduci in interior...de aceea e indicat sa mergi la doctor pt analiza de secretie "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2008-10-17 22:16:06
Re: sunt ingrijorata!!dar de fapt ce is ovulele si pentru ce?si cum se administreaza? Offline #11 2008-10-17 22:18:04
Re: sunt ingrijorata!!ovulele sunt niste medicamente care se introduc in vagin...si care se topesc...fapt pt care trebuie introduse seara inainte de culcare. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2008-10-17 23:44:09
Re: sunt ingrijorata!!oana mergi la medic...ai o infectie (candida banuiesc eu) si nu va trece in niciun caz cu ce ti a dat farmacista... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-10-20 22:30:09
Re: sunt ingrijorata!!in ultimele zile sa comportat apropae normal, si nu mai e deloc umflata..mai am totusi scurgeri diferite de cele normale doar din punct d vedere al aspectului:galbui si branzoase..dar nu mai am usturimi si mancarimi..doar dupa ce o spal d exemplu, adica dupa ce o ating, timp d 1 min..se vindeca sau totusi trb sa ma duc la medic?..si am o intrebare leagta d igiena..de ex daca folosesc un gel intim, de ex cel d la avon, nu mai trb sa folosesc sapun sau gel d dus...ii deajuns dk folosesc in zona intima gel intim sau pot folosi si sapunul sau gelul d dus folosite pentru celelalte parti ale corpului?si multumesc pentru sfaturile date Offline #14 2008-10-20 23:14:37
Re: sunt ingrijorata!!ti s au ameliorat simptomele dar tot nu ai tratat problema...si nu inteleg incapatanarea de a nu merge la medic...si in zona intima te poti spala atat cu gelul acela cat si cu gelul de dus obisnuit...nu conteaza... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|