|
Nu esti logat.
Jocuri pe tel ?#1 2008-10-20 21:59:36
Jocuri pe tel ?Fetele...am un lg ku 800... Are un set de jocuri de la primul propiretar..dar faza e ca m-a plictisit groaznic de ele... aveti idee cum se baga jocuri in tel? Eventual kiar lg ku 800, daca ati avut... N-am mai pus jocuri pe tel pana acum. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #3 2008-10-20 22:19:00
Re: Jocuri pe tel ?Eu am dat search pe dc dupa jocuri sony ericsson. si am gasit vreo 10 care merg. Unele nu erau compatibile, dar pana la urma mi-au ramas vreo 10 ok #4 2008-10-20 22:22:08
Re: Jocuri pe tel ?e un site www.zedge.net va faceti cont, alegeti tipul telefonului si downloadati pe calculator tot ce vreti jocuri, teme etc ---asta daca aveti si cablu de date sau bluetooth la calc ca sa faceti transferul pe tel Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #5 2008-10-21 10:00:29Re: Jocuri pe tel ?Eu nu joc nimic pe telefon. Nici nu stiu daca are jocuri... nici asta, nici ala pe care l-am avut inainte... Ala vechi stiu ca avea Snake, dar nu am jucat niciodata Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-21 10:16:41
Re: Jocuri pe tel ?habar n`am ce jocuri am pe telefon....n`am jucat niciodata...o sa ma uit si eu macar sa nu mor proasta Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #7 2008-10-21 16:29:16
Re: Jocuri pe tel ?Mi-am facut cont pe site-ul de la animalutza...dar nu mi-au mers jocurile... masculul a zis ca o sa se intereseze..dar se juca diablo, desigur presimt ca tot singura o sa caut Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|