|
Nu esti logat.
De ce nu i-a dat si lui tratament?#1 2008-10-20 19:05:38
de ce nu i-a dat si lui tratament?Hey! am citit putin mai devreme p site k unele persoane care au fost diagnosticate cu colpita sau candida au primit nu doar ele tratament ci si partenerul. Medicul meu a sp k am colpita si mi-a dat doar mie tratament (cu ovule) iar de el nu a zis k ar trebui sa ia nimic....... desiiiii...i-am sp k si el are aceleasi simptome ca si ale mele. Ceva nu mi se pare in regula...pt k dupa ce termin tratamentul si avem contact sexual ( am uitat sa va spun k folosesc anticonceptionale) nu o sa imi dea din nou infectia daca el nu se trateaza cu nimic?????? hmmm cred k o sa urmez tratamentul acesta degeaba . Pup mare la voi I love you like a fat kid loves cakes Offline #2 2008-10-20 19:07:25
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?ce fel de colpita? daca aveti contacte fara prez trebuie sa faca si partenerul tratament... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-20 19:24:43
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?In reteta p care mi-a dat-o scrie doar colpita.......si pt el nu mi-a dat nici un tratament si va spun sigur k i-am precizat doctoritei k folosesc anticonceptionale.Pot sa cumpar de la farmacie o alifie pt el sau vreun medicament......daca da imi puteti recomanda cateva produse? I love you like a fat kid loves cakes Offline #4 2008-10-20 19:46:20
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?ce trat ai primit? happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-10-20 19:56:17
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?am primit tratament cu ovule ceruvid (sau ceva de genul asta) timp de 12 zile...nu am inceput inca tratamentul pt k trebuie sa imi vina mesntruatia si stiu k nu are rost sa iau ovulele in acea perioada I love you like a fat kid loves cakes Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-20 21:21:53
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?eu sincer as merge la alt medic...o analiza de secretie ti ai facut? diagnosticul si trat sunt mult prea generale...ca sa nu mai spun ca cervugidul se da de obicei in cazurile de rana pe col... happy with him...inlove with him... Offline #7 2008-10-21 23:51:23
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?am si eu o nelamurire...eu am fost la control laginecolog si mi-a dat tratament cu meclon si metronizadol...dar pt el nu mi-a dat nimik.....nici macar nu mi-a zis ce am . Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #8 2008-10-22 09:07:43
Re: de ce nu i-a dat si lui tratament?pe mine asa de tare ma enerveaza medicii aia care nu spun concret pacientilor despre ce fel de boala este vorba si pentru ce trebuie sa faca un anume tratament. Mergi la alt medic sau tot la acesta inca o data si roaga-l sa iti explice totul ca lumea. Nu inteleg de ce ai plecat fara sa obtii aceste informatii. Eu cred ca daca ii vei cere sa-ti explice o va face. Iar daca nu sti ce ai de facut...............altul la rand.... Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|