|
Nu esti logat.
Dureri mari inainte de ciclu#1 2008-10-22 10:39:18
dureri mari inainte de cicluBuna, poate ma puteti ajuta si pe mine. Cu cateva zile inainte de ciclu am dureri ingrozitoare de ovare( iaU Ketonal mereu ca sa pot suporta). Mentionez ca in partea stanga ma doare doar un punct, dar la ecograf nu iese niciodata nimic. In stanga am un chistulet de 47/38 mm..Poate da el astfel de dureri? mi=am pus propolis pe burta, am luat ketonal, dar durerea nu vrea sa cedeze...ma ia si ma lasa la intervale anumite. Momentan iau si Zanocin..poate acest medicament sa dea aceste dureri sau sa intarzie ciclul? multumesc! Offline #2 2008-10-22 10:43:04
Re: dureri mari inainte de cicluCred ca poate fi si de la chist durerea... ar fi bine sa mai consulti un medic, sa nu fie vorba de o anexita mai degraba. Offline #3 2008-10-22 12:52:20
Re: dureri mari inainte de cicluda..i=\au pt cervicita( sau col ectopic), inflamatie..asa a zis dr... Offline #4 2008-10-22 13:44:23
Re: dureri mari inainte de ciclu
Durerile mari la ciclu sunt provocate de endometrioza. Offline #5 2008-10-22 15:09:53
Re: dureri mari inainte de ciclupai am fost..si mi-a prescris zanocin..dar acum sunt pana in ciclu..si ma dor ovarele rau..mai ales seara..nu stiu, dar nu cred cae bine sa stau cu durerea asta..am luat eu ketonal, dar...poate asa o fi normal...cine stie..sa speram ca dupa antibiotice o sa fie altfel.. Ultima oara a fost editat de dennisa1983 (2008-10-22 15:11:36) Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|