homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Umflatura f mica in centul buzelor inferioare, 1 cm sub clitoris

#1 2008-10-20 18:31:50

anca26
Membru
Inregistrat: 2008-10-20

umflatura f mica in centul buzelor inferioare, 1 cm sub clitoris

buna,

in primul rand as vrea sa multumesc tuturor acelor persoane care sa ocupa de administrarea acestui site, pentru ca sar in ajutorul persoanelor care au nevoie.
de ceva timp (cateva luni)mi a aparut o umflatura in partea de jos si sunt putin ingrijorata desi nu ma doare , nici nu ma irita, e de marimea unui bob de orez si e sud piele si la atingere e moale.
am fost la ginecolog de 2 luni si mi am facut analizele, secretie si papanicolau si nu am nimic.
am o relatie stabila de 4 ani si folosesc ca anticonceptionale NOVA RING.

VA MULTUMESC DIN SUFLET SI VA FELICIT

#2 2008-10-20 18:33:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: umflatura f mica in centul buzelor inferioare, 1 cm sub clitoris

anca...unde e mai exact unflatura? medicul ce ti a spus?

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-10-21 10:36:06

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

crys_ty_na a scris:

anca...unde e mai exact unflatura? medicul ce ti a spus?

1 cm sub clitoris. E destul de exact cred eu... locul uMflaturii. M
Eu nu inteleg cum e cu buzele... m-am prins ca la labii se refera, dar inferioare??!?!?!
Buze inferioare = labii mici? Sau ce vrei sa zici?

prin deductie, inductie matematica, infuzie de menta cu scortisoara, etc. ... cred ca e voba de un chist de glanda Bartholin (da un search pe google daca vrei sa stii detalii).
Daca nu te doare... sa traiesti! Las-o asa...
Daca incepi sa faci rubor, calor, dolor, tumor (adica se inroseste, e calda la palpare, doare si se intareste) ... atunci se impune si tratament.
Treaba e ca cu cat esti excitata mai des, mai intens, mai tra-la-la... chestia aia o sa creasca, daca ai blocaj pe duct.
Daca totusi ai o jena, incearca un AINS (Anti Inflamator Non-Steroidian, gen ibuprofen, diclofenac, ketorolac, ketoprofen, nimesulid, bla-bla-bla... ) si sa te speli cu apa calduta.

In concluzie: daca nu te doare, lasa-l asa (e infima probabilitatea de a fi ceva malign la varsta ta. Deduc ca ai 26 de ani). Daca incepe sa doara, sa se intareasca, daca faci febra sau ceva de genul... te duci la gineco, si probabil ti se va da si AINS, si antibiotic.
Poti merge si-acum la gineco sa-ti confirme sau sa-ti infirme prostiile ce le scriu eu aici.

Bafta!

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-10-21 10:47:03)

#4 2008-10-21 11:33:55

anca26
Membru
Inregistrat: 2008-10-20

buna,

va multumesc celor care mi au raspuns, o sa merg la ginecolog, dar cred ca o sa mai astept putin, normal am fost in fiecare an la control..
nu stiti daca se gaseste antiinflamator in crema? cred ca ar fi mai eficient....

sa aveti o zi minunata!!!

#5 2008-10-21 12:18:01

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

anca26 a scris:

buna,

va multumesc celor care mi au raspuns, o sa merg la ginecolog, dar cred ca o sa mai astept putin, normal am fost in fiecare an la control..
nu stiti daca se gaseste antiinflamator in crema? cred ca ar fi mai eficient....

sa aveti o zi minunata!!!

Ezixta. Diclofenac. E si gel, si cerma. Dar atata timp cat nu doare, nu se umfla... n-ai de ce sa dai cu "alifie" smile

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-10-21 12:25:20)

Publicitate

loading...

#6 2008-10-22 20:21:46

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

si  eu aveam inainte dar ere ca un fel de cos si ea taree imi aparea in multe parti si durea cand strangeam de el acum vad ca nu mai apare...eu imi dadeam cu iod

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.