|
Nu esti logat.
Vreau si eu un raspuns-2#20 2007-03-01 15:55:08
Re: vreau si eu un raspunssorry si eu la randul meu ca nu am gasit...... dar e 1MARTIE.... asa ca La multi ani si o primavara plina de bucurii iti doresc!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #21 2007-03-01 16:48:24
Re: vreau si eu un raspunsla fel si tie, alexamelin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-03-04 13:22:10
Re: vreau si eu un raspunsva rog foarte mult,ce parere aveti despre vasele de sange care se sparg pe piciorul drept,de la sold pana la genunchi?ar putea fi de la sindromul de coada de cal? mama are varice, dar eu pana acum la 37 de ani n-am avut,de aceea suspectez sindromul ca fiind cauza ,am si dureri... .multumesc mult!!! Offline #23 2007-03-05 11:31:15
Re: vreau si eu un raspunsdona, sincer nu stiu de ce ti se sparg vasele de singe....trebuie investigat. Oricum, varicele, din cite stiu eu apar mai intii pe gamba....tu povestesti despre coapsa...si despre altceva, nu despre varice(care sunt dilatatii venoase, nu vase de singe sparte) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2007-03-06 13:41:35
Re: vreau si eu un raspunsmultumesc mult!!! stii cumva, cand ma interneaza pentru RMN ,mi se fac si alte analize?...ma gandeam la glandele suprarenale, ca sa stiu daca le fac eu inainte?multumesc foarte mult , pentru sfaturi si timpul acordat!!! te rog sa ma ierti!...am vazut prea tarziu raspunsul de la cealalta intrebare,de la anticonceptionale! te sarut si multa sanatate!!!!!! Ultima oara a fost editat de dona (2007-03-06 14:13:05) Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-06 15:05:38
Re: vreau si eu un raspunsdona, nu stiu daca ti se vor face si alte analize, asta e la latitudinea medicului care te interneaza. pe el trebuie sa il intrebi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-03-07 11:51:05
Re: vreau si eu un raspunsmultumesc , sanatate multa!!! Offline #27 2007-03-11 22:25:33
Re: vreau si eu un raspunsmi-am facut eco dupa menstruatie si nu aveam nici un chist, insa a spus ca e posibil sa faci chist chiar daca folosesti anti, insa se elimina la menstruatie. deci aproape la fel cum mi-a spus si ginecologul. e adevarat? Offline #28 2007-03-12 10:28:34
Re: vreau si eu un raspunschisturile nu se elimina. eu asa stiu. poate stiu gresit, dar ma indoiesc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2007-03-14 20:43:58
Re: vreau si eu un raspunsuoff, cu cat te duci la mai multi doctori cu atat te aiuresti mai tare eu ma bucur totusi ca nu am nimik Offline #30 2007-03-14 21:05:54
Re: vreau si eu un raspunseu am o prietena care a avut chisturi la ovare,s-a operat si nu mai are nimic,prin urmare se elimina. To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #31 2007-03-15 15:34:16
Re: vreau si eu un raspunsprin operatie....adica le indeparteaza cineva Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|