homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simt ca innebunesc!!!!

#1 2008-10-01 23:20:58

myname_myry
Full member
Inregistrat: 2007-06-02

simt ca innebunesc!!!!

buletin de diagnostic citologic
celule endocervicale - prezente
. negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna
cocobacili
-alte modificari nonneoplazice : inflamatie
.recomandari
de urmarit evolutia : citologic,examen bacteriologic
.diagnostic citopatologic: cervicita nespecifica   gr II

acestea au fost rezultatele la PAP....din care nu inteleg absolut nimic, iar doctorul de aici de la pitesti mi-a recomandat betadina 1 ovul/zi - 21 zile si sa revin la control. imi puteti spune si mie mai exact ce scrie acolo? e grav?

Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele.

#2 2008-10-01 23:25:36

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: simt ca innebunesc!!!!

Fa o analiza de secretie sa vezi ce e cu inflamatia aia. trebuie descoperita si tratata.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2008-10-01 23:44:50

myname_myry
Full member

bun...analiza asta(PAP) am facut-o in ianuarie si am facut si chlamidya care a iesit pozitiv si examen de secretie vaginala....si pe analiza de secretie este subliniat cocobacili gram negativi. am urmat tratament cu antibiotice (dar nu mai stiu exact reteta) si ovule iar pe 15 aprilie am fost la control, chlamidya a iesit negativa iar analiza secretiei :
-celule epiteliale relativ frecvente polimorfonucleare
flora microbiana frecventa, nespecifica : - bacili gram negativi
trichomonas vaginalis,candida -- absente

simt ca innebunesc pt ca luni am fost la prof. ion balanescu medic oncolog la control , iar acesta mi-a zis ca e nevoie sa imi faca biopsie pt ca nu ii place cum arata leziunea asta. a fost ingrozitor pana mi-a recoltat fragmentele alea.cand sa ies pe usa mi-a zis sa fiu fericita daca ies analizele bine si nu am cancer....de atunci plang continuu pt ca stiu ca el e un medic foarte bun si nu se inseala si pt ca am inteles ca in urma a ceea ce am eu medici recomanda sa nu mai raman insarcinata. asa este sau m-am speriat degeaba??? oricum in ritmul asta ma imbolnavesc pana vin analizele de la Victor babes.

#4 2008-10-02 00:47:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

dupa tratamentul cu antibiotic ai mai repetat papul? nu de alta dar papul demai sus e bun...si acum ai doar gardnerella...eu nu vad de unde pana unde s a ajuns la biopsie si la afirmatii de genul acela...si nu inteleg ce leziune...scrie clar in papul de mai sus "negativ pt o leziune intraepiteliala sau maligna"...ai vreun pap mai recent?sau ai facut o colposcopie...mie nu mi reiese de niciunde ca ai avea vreo leziune...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2008-10-07 15:09:45

myname_myry
Full member

sa o luam de la inceput...pe 7 ianuarie am facut pap, chlamidya si secretie...au venit intai rezultatele la secretie si chlamidya, iar pap-ul a venit dupa 2 saptamani. chlamidya a iesit pozitiv iar secretia :  celule epiteliale moderat frecvente polimorfonucleare
              flora microbiana relativ frecventa:
                      -cocobacili gram negativi
                      -bacili gram negativi                 
                      -bacili gram pozitivi
              trichomonas vaginalis,candida absente
mi-a prescris zanocin,metronidazol,macmiror ovule,diflazon,canesten ovule. cand am luat rezultatul pap am facut si ecografie transvaginala iar medicul mi-a zis ca uterul si ovarele au aspect normal. pe 15 aprilie dupa tratamentul prescris am fost la control,cand mi-au recoltatat probele asistenta mi-a spus ca am o leziune inflamatorie si m-a intrebat daca am facut pap.i l-am aratat doctorului iar acesta mi-a dat betadina 1 ovul/zi timp de 21 zile.cand am luat rezultatele de la analiza mi-a iesit:
chlamidya negativa iar analiza secretiei :
-celule epiteliale relativ frecvente polimorfonucleare
flora microbiana frecventa, nespecifica :
- bacili gram negativi
trichomonas vaginalis,candida absente
medicul a zis ca rezultatul este bun si ca secretie pe care o am e normala si a ramas sa revin cand termin ovulele. eu nu am mai revenit la control iar saptamana trecuta am fost cu matusa mea la doctorul balanescu, cel care a oprat-o de cancer de col uterin. i-am spus ca m-am tratat pt o leziune dar nu stiu daca a trecut, iar cand acesta s-a uitat mi-a zis ca nu ii place cum arata si ca imi face biopsie.m-a afectat foarte rau abordarea lui.joi am plecat la munte iar eu si iubitul meu stiam ca 2 luni nu avem voie sa avem contact sexual pt ca trebuie sa se vindece ranile de la biopsie.samabata dimineata m-am trezit plina de sange, iar azi e a 4a zi de cand am hemoragia asta infernala si simt ca imi ia toate puterile.luni am fost tot la d. balanescu si mi-a zis ca sangerez pt ca mi-a venit ciclu.eu am terminat menstruatia pe 20 sept si nu ma asteptam sa vina atat de repede si mai ales atat de abundent caci e de 3 ori mai rau decat in zilele de menstra.m-am mai linistit cand am auzit ca e ciclu, dar pana ieri am plans continuu la inceput pt ca m-am speriat ca as putea avea cancer, apoi mi-am facut griji ca nu pot avea copii, iar cand m-am vazut plina de sange m-am speriat cel mai tare. noroc cu iubitul meu ca ma sprijina si ma sustine, problema ar fi ca nu e de acord cu doctorul balanescu si nu vrea sa mai merg la el.

Publicitate

loading...

#6 2008-10-07 17:07:44

crys_ty_na
Platinum member

mda...ar fi trebuit facut papul inainte de biopsie sau sa arunce cu astfel de afirmatii...nici medicul celalalt nu a fost mai breaz caci tu ai gardnerella si el ti a spus ca nu mai ai nimic...dar spre deosebire de ultimul...

#7 2008-10-07 19:02:44

myname_myry
Full member

ar trebui sa merg la alt medic? rezultatele vin saptamana viitoare sau peste 2 saptamani.sangerarea asta nu se opreste deloc si nu stiu ce sa mai fac.in cazul in care am doar o rana pe col si nu ar fi ceva mai grav aceasta ar trebui cauterizata din cate stiu, dar trebuie sa astept intai 2 luni dupa care sa o cauterizez sau ar putea fi facuta acum?dupa cauterizare mai poti avea copii?

#8 2008-10-07 21:51:07

crys_ty_na
Platinum member

logic ca mai poti avea copii dupa cauterizare...si in functie de marimea ranii se poate mg petratament sau cauterizare...eu zic sa stai sa vezi ce ti zice asta...si vi si mai discutam...daca e din nou exagerat eu zic sa mergi la altul...

#9 2008-10-10 19:55:08

myname_myry
Full member

cervicita cronica asta e rezultatul la analize.daca iubitul meu m-a vazut asa panicata m-a ajutat sa aflu rezultatul la analize mai devreme.pentru mai multe detalii trebuie sa merg luni la cabinet, dar pana atunci atat stiu. cum scap de asta? si totusi e doar inflamat sau e o rana? asta presupun ca o sa imi spuna medicul. si gardenella aia nu ar trebui tratata? biopsia asta cuprinde mai multe rezultate? in cazul in care ar mai fi si alte probleme ca de exemplu gardenella asta netratata ar iesi la analize?

#10 2008-10-10 21:01:12

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

din primul pap la topicul asta nu vad sa reiasa nicio rana...ce cancer, ce oncolog?

mami de minuni hjarta

#11 2008-10-10 21:26:10

myname_myry
Full member

ion balanescu medic chirurgie (generala) - Institutul oncologic prof. dr. ALEXANDRU TRESTIOREAN, Bucuresti si la centrul de diagnostic si tratament "Dr. Victor Babes".

#12 2008-10-10 21:38:28

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

era o intrebare retorica myry smile nu vad rostul a ceea ce a spus el...

mami de minuni hjarta

#13 2008-10-10 21:48:29

myname_myry
Full member

cert e ca am cervicita asta si gardenella aia pe care nu am tratat-o.ideea e, acum, daca el vede ca am gardenella si o sa imi dea tratamentul cel bun. ma gandesc ca tot trecem acum prin perioada asta de abstinenta sexuala si ar fi tocmai bine sa urmam si un tratament. nici nu stiu cum e mai bine. ma gandesc ...oare de la biopsia asta nu o sa fie mai rau? mi-a luat 5 fragmente,.. a fost ingrozitor. tot ce vreau e sa ma vindec o data si sa mi se opreasca sangerarea asta. nu stiu cat e de normala dar sunt de o saptamana asa.

#14 2008-10-12 21:08:05

myname_myry
Full member

sangerarea mi s-a oprit dar am observat pe protej slip pete rozalii sau maronii...asa e normal? azi m-au durut ovarele foarte rau. in mod normal trebuia sa am menstra azi sau maine, e posibil sa mai vina si din cauza asta ma dor?

#15 2008-10-12 21:35:46

crys_ty_na
Platinum member

ce ai cred ca tot de menstra apartine...si e posibili sa fi racit..si de acolo si menstra abundenta si durerile...

#16 2008-10-12 21:41:39

myname_myry
Full member

dupa simptomele pe care le am cred ca e cistita, ma trece foarte des si urinez foarte putin si ustura rau.asta sa fie oare?

#17 2008-10-12 21:45:27

crys_ty_na
Platinum member

da...si eu zic ca poate e cistita...dar nu sunt aceeasi chestie...

#18 2008-10-23 00:16:14

myname_myry
Full member

am revenit cu rezultatele biopsiei:
5 fragmente biopsice prezentand la nivelul epiteliului exocervical leziuni de acantoza, displazie simpla cu frecvente modificari citoarhitecturale in context citopatic viral iar la nivelul endocolului se constata exulceratii focale ale epiteliului de suprafata, leziuni de metaplazie pavimentoasa matura intraglandulara si la nivelul epiteliului de acoperire si marcat infiltrat inflamator poliform stromal.
tot ce am auzit din gura lui a fost  "cancer nu aveti dar aveti leziuni si trebuie sa faceti electrocauterizare" mi-a mai spus ca nu mai lucreaza in spital ci doar la clinica lui unde ma va costa 500 euro cauterizarea plus internarea pt care nu stie sa imi spuna cat ma costa.mi-a lasat nr de tel pt programare si atat.
sa fac cauterizarea la el? eu alt doctor nu cunosc. am tot intrebat dar nimeni nu stie sa imi  recomande. voi stiti un doctor bun la care sa merg?
si tot nu m-am lamurit cum ramane cu gardenella

#19 2008-10-23 10:46:36

crys_ty_na
Platinum member

myry eu sincer nu as ramane la el...cum adica sa mergi laclinica lui si te costa 500 de euro?  :f?rbannad:
mergi la doamna asta

doctoressa a scris:

dr. Niculescu Silvia, clinica Marie Stopes, Bucuresti

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.