homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endometru necrozat?

#1 2008-10-23 11:43:56

alexutzza
New member
Inregistrat: 2006-04-23

Endometru necrozat?

Buna,

Am citit pe-aici toate mesajele legate de acest subiect (cel putin asa cred). Un lucru nu mi-e clar: e normal ca dupa 5 ani de anticonceptionale (fara pauza) sa apara o mestruatie foarte vascoasa (cam inchisa la culoare) insotita de foarte multe cheaguri (care de la luna la luna sunt din ce in ce mai mari)?
Medicul mi-a recomandat schimbarea pilulelor (luam mercilon si mi-a recomandat Jeanine care cica ar fi mai potrivite pt varsta mea - 27 ani) dar a zis ca nu-i musai sa fac si pauza. Analizele mi-au iesit bine si zice ca nu-i nimic in neregula cu menstra mea, dar nu prea m-a convins  big_smile . Pe mine ma bate gandu' sa fac pauza de o luna - doua poate isi revine menstruatia...
Doctoressa, ce parere ai am motive de ingrijorare sau e doar paranoia mea?  hmm Sa fac pauza ca sa ma linistesc?

#2 2008-10-23 14:56:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Endometru necrozat?

si e si mai redusa menstra nu? e normal ce ti se intampla deoarece menstra se reduce si isi si schimba consistenta sub administrarea anticonceptionalelor...nu e nimic ingrijorator...totusi daca tie iti displace poti face opauza...absolut inutila de altfel...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-10-23 15:27:54

alexutzza
New member
Inregistrat: 2006-04-23

Intr-adevar, menstra e redusa.
Merci mult crys_ty_na  cool Cred ca n-am sa mai fac pauza daca toata lumea zice ca e normal wink

#4 2008-10-23 15:31:39

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

cu placere...cam asa e si menstra mea...am o doar o zi sau 2 in care curge sange...in rest e mai inchisa la culoare si mai mult un fel de cheaguri...si eu n am decat 2 ani si umpic de pilule...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.