homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Schimbare zi menstruatie-2

#20 2008-09-13 17:36:28

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Schimbare zi menstruatie

Ramona_gl a scris:

Doamne dorm! Fetele scuze ca m-am bagat si eu asa in seama....puss Cum sa iti vina menstra pe fiecare saptamana din luna,zic asta citandu-ma!Sunt dusa la ora asta... lol

Wild si eu am luat 2 pastile peste folie...ca o uitasem pe a 15 si sa scap mai repede de perioada in care trebuia sa ma protejez....si am avut spooting dupa menstra inca vreo 10 zile si am fost si la mare grater.
Si acum hai sa bag si eu o intrebare mica:am fost la planning si doc mi-a schimbat Novynette cu Logest fiindca am tot avut spooting in ultimele 3 luni,mai ales luna trecuta,cele 10 zile.Numai ca eu mai am o folie de Novynette fara 2 pastilute(luate in plus la folia trecuta).Ca sa nu mai cumpar o folie de Novynette pentru 2 pastilute si ca sa nu fie nevoie de protectie suplimentara,in caz ca as lua folia asta fara aceste 2 pastilute.....intrebarea mea este:as putea inlocui cele 2 pastilute lipsa de Novynette cu 2 pastilute de Logest(si eventual folia asta de Logest sa o tin de rezerva)?Intreb asta tiinand cont de faptul ca cele 2 ac sunt cat de cat "surori"in ceea ce priveste numarul de hormoni....

in cazul tau cel mai bine ar fi sa faci trecerea de la Novynette lalogest fara pauza...deci dupa cetermini folia de Novynette asa cum e ea incepi si duci pana la capat una de logest si abia apoi faci pauza...

Wildhoney a scris:

deci pana la urma daca incep folia noua inainte sa imi vina menstra imi mai vine sau nu? rotfl

nu are nimeni cum sa ti spuna asta 100%...depinde f mult de organismul tau...eu ti am spus care ar fi posibilitatile...

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-10-24 10:31:19

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

bun...am facut-o lata....lol am scurtat pauza numai k in loc sa incep noua folie miercuri am inceput-o din neatentie marti (ceea ce inseamna ca menstra o sa imi vina duminica dimineata deci n-am facut nimic)...menstra nu mi-a venit. luni urmeaza sa iau ultima pastila din folie numai k aseara am incurcat iar borcanele. Eu iau pastila pe la 8. Aseara, joi,  ma uit pe folie si vad k ultima pastila luata e cea de marti (desi puteam sa bag mana in foc ca am luat pastila miercuri seara). Bun...iau pastila de miercuri si pastila de joi...numai k ulterior la o mai atenta inspectare a foliei vad k lipseste ultima pastila, cea de luni, deci miercuri seara am luat-o pe cea de luni iar aseara am luat doua pastile de aiurea (stiu merit batuta).
Acum intrebarea mea e : e vreo problema ca am luat 2 pastile? ca sa nu trebuiasca protectie supimentara pot sa iau inca 2 pastile din folia de rezerva (adik cea de luni kre lipseste plus inca una ca sa imi reglez si menstra sa vina luni)? Ma gandesc ca daca las lucrurile asa cum sunt si iau ultima pastila duminica trebuie protectie suplimentara cele 7 zile de pauza plus pana inghit 7 pastilutze neutral

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#22 2008-10-24 10:32:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

te-ai gandit bine, ia inca 2 pastile, una pentru cea lipsa, una pentru chestia cu ziua si esti protejata

#23 2008-10-24 10:38:52

Emilya
Platinum member
Site

big_smile merci...chiar ma gandeam aseara ca daca nu imi vine dupa ce termin folia asta am kkt batzu' k deja e a doua luna...da o dau in paranoia tre sa vina k doar am luat corect pastilutzele big_smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#24 2008-10-24 10:41:40

heimdall
Diamond member

stai linistita, ca vine
si eu am patit chestia asta cu luat doua pastile, la fel ca tine, am crezut ca am uitat una (nu mai zic ca era sa fac infarct, ca facusem si prostii) si dupa aia mi-am dat seama ca luasem una aiurea de pe folie... se intampla smile

Publicitate

loading...

#25 2008-10-24 10:43:23

Emilya
Platinum member
Site

heimdall a scris:

stai linistita, ca vine
si eu am patit chestia asta cu luat doua pastile, la fel ca tine, am crezut ca am uitat una (nu mai zic ca era sa fac infarct, ca facusem si prostii) si dupa aia mi-am dat seama ca luasem una aiurea de pe folie... se intampla smile

idem lol deja vroiam sa vin aseara sa intreb pe aici kt mai costa postinorul
offtopic cica a aparut un nou postinor am vazut aseara reclama

#26 2008-10-24 10:46:38

heimdall
Diamond member

da, eu eram intr-o bodega la masa cand sa iau pastila si m-am facut verde la fata, nu stia lumea ce am big_smile
daca e Escapelle ala, e fix Postinor, doar ca iei ambele pastile odata, cum ar veni

#27 2008-10-24 10:51:07

Emilya
Platinum member
Site

da Escapelle parca se chema smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.