|
Nu esti logat.
Reluare AC#1 2008-10-22 19:56:26
reluare ACbuna seara! am si eu o nelamurire. am luat AC cam un an si jumatate, apoi am facut o pauza de 2 luni. acum as vrea sa le reiau, insa am o problema.au trecut cam 15 zile de la ultima menstruatie. e ok daca incep acum o folie noua( cu protectie suplimentara 7 zile) sau trebuie sa astept urmatoarea menstruatie neaparat? va multumesc! "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #2 2008-10-22 20:16:04
Re: reluare ACdaca nu ai avut contacte sexuale neproptejate poti sa le incepi si acum da bineinteles cu protectie suplimentara 7 zile...insa este indicat sa le incepi in prima zi de menstruatie.. Offline #3 2008-10-22 20:33:00
Re: reluare ACda, nu se pune problema contactelor neprotejate, insa as fi vrut sa intarzii un picutz urmatoarea menstra.si de asta as fi vrut sa le incep acum. "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #4 2008-10-24 11:13:31
Re: reluare ACsorry ca revin, dar nu prea m-am lamurit...e ok sa incep o folie dupa 15-17 zile de la ultima menstra? "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #5 2008-10-24 11:14:56
Re: reluare ACda, cu protectie suplimentara in primele 7 zile Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-24 11:21:24
Re: reluare ACms mult heimdall "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|