|
Nu esti logat.
I s-a mai intamplat cuiva?#1 2008-10-24 15:14:13
i s-a mai intamplat cuiva?buna! Offline #2 2008-10-24 15:24:11
Re: i s-a mai intamplat cuiva?asa am patit si eu la 8 luni d administrat ac mai aveam 2 pastilutze d luat si mi a vnit..am term pastilutzele si am fost la dr si a zis k nu i nik.asa imi vnea si mie la 3 zile dupa c term folia Offline #3 2008-10-24 15:26:06
Re: i s-a mai intamplat cuiva?misuca, acea sangerare peste folie se numeste spotting si nu e normal doar in primele 3 luni de administrare ceea ce inseamna ca trebuie sa megi la planning sa ti le schimbe Offline #4 2008-10-24 15:27:53
Re: i s-a mai intamplat cuiva?buna!...cam acelasi lucru am patit si eu numai ca situatia mea a fst si mai uratzik...scurgerea aia rosiatik este de fapt spotting....fiecare femeie il are teoretic cand incepe anticonceptionalele....normal este sa treaca dupa prima luna.....pe mine m-a tinut timp de 4 luni....mi-a venit si menstra de 2 ori intr-o luna......poate ai racit........mie ginecologul mi-a spus ca a fost reactie si de la o raceala la ovare acea sangerare in afara menstrei...sper sa nu ai aceeasi problema ca mine ca eu am fost nevoita sa le intrerup.......:(bafta!....eu zic sa astepti ink o luna sa vezi cum merge treaba... Offline #5 2008-10-24 15:38:44
Re: i s-a mai intamplat cuiva?e normal in primele trei luni..pt acomodarea corpului cu ele...si nu e neaparat sa apara la fiecare femeie...mie nu mi-s venit spottingul. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|