homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

I s-a mai intamplat cuiva?

#1 2008-10-24 15:14:13

misuca
New member
Inregistrat: 2008-05-11

i s-a mai intamplat cuiva?

buna!
am 26 ani,folosesc logest de cam un an..
problema mea e ca luna asta mi-a aparut o scurgere maronie-rosiatica inainte sa termin folia mai exact mai aveam 2 pilule de luat.Azi dimineata mi-a inceput menstra. Aseara am luat ultima pilula...
ce s-o fi intamplat?
mensta imi venea la 2 zile dupa ultima pilula!
grater  grater

#2 2008-10-24 15:24:11

danutza_17
Full member
Inregistrat: 2008-06-03

Re: i s-a mai intamplat cuiva?

asa am patit si eu la 8 luni d administrat ac mai aveam 2 pastilutze d luat si mi a vnit..am term pastilutzele si am fost la dr si a zis k nu i nik.asa imi vnea si mie la 3 zile dupa c term folia

#3 2008-10-24 15:26:06

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

misuca, acea sangerare peste folie se numeste spotting si nu e normal doar in primele 3 luni de administrare ceea ce inseamna ca trebuie sa megi la planning sa ti le schimbe

#4 2008-10-24 15:27:53

foc1588
New member
Inregistrat: 2008-01-20

buna!...cam acelasi lucru am patit si eu numai ca situatia mea a fst si mai uratzik...scurgerea aia rosiatik este de fapt spotting....fiecare femeie il are teoretic cand incepe anticonceptionalele....normal este sa treaca dupa prima luna.....pe mine m-a tinut timp de 4 luni....mi-a venit si menstra de 2 ori intr-o luna......poate ai racit........mie ginecologul mi-a spus ca a fost reactie si de la o raceala la ovare acea sangerare in afara menstrei...sper sa nu ai aceeasi problema ca mine ca eu am fost nevoita sa le intrerup.......:(bafta!....eu zic sa astepti ink o luna sa vezi cum merge treaba...

#5 2008-10-24 15:38:44

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

e normal in primele trei luni..pt acomodarea corpului cu ele...si nu e neaparat sa apara la fiecare femeie...mie nu mi-s venit spottingul.
foc1588 a fost normal sa ai daca ai fost in primele 4 ;luni...tu le-ai intrerupt dupa 4 luni?

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.