|
Nu esti logat.
Probleme medicale#1 2008-10-23 23:19:46
probleme medicaleDoctoreasa, mi-am facut analizele din nou in alta parte si nu mi-a iesit nimic grav nu stiu ce sa mai cred, unii imi spun ca tre sa fac genotipare, alt doctor ca nu am nimic, mi-e frica, poti sa-mi explici ce intelegi tu din rezultatul pe care l-am scris mai jos. Spune-mi te rog ce trebuie sa fac, ce ai face tu daca ai fi in locul meu. Daca am facut colposcopie nu trebuia sa se vada si acolo daca am rana pe col? Multumesc din suflet. Ultima oara a fost editat de ainalemap (2009-03-02 13:47:06) Offline #2 2008-10-24 08:55:33
Re: probleme medicalepai ce ti s-a spus asta trebuie sa si faci mami de minuni Offline #3 2008-10-24 14:02:28
Re: probleme medicaledar as vrea sa stiu daca e ceva grav Offline #4 2008-10-24 16:26:50
Re: probleme medicalenu, nu e grav, e gardnerella(probabil) plus candida, evident Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-10-24 18:06:38
Re: probleme medicaleam o intrebare urgenta pentru doctoressa. ieri am fost diagnosticata cu coplita micotica(joi). duminica seara am avut contact sexual protejat cu prietenu dar am facut si sex oral.adica el mie.nu aveam simptome dar as vrea sa stiu daca e posibil ca el sa fi contactat ceva prin sexul oral.acu nu are nici o simptoma. daca da ce ar trebui sa faca? ce tratament sau analize. va rooogg e urgent tare. si inac ceva , in timpul tratamentului mi-o zis doctoru ca pot sa am contact sexula daca e protejat. asa e ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-24 19:56:55
Re: probleme medicalePai se poate sa fi luat candida de la tine si sa faca si el candida bucala... Daca ai apar pete albicioase pe limba, sa se duca la medicul de familie pentru tratament. Offline #7 2008-10-24 20:02:47
Re: probleme medicalem-am speriat foarte tare deoarece am trecut printr-o experienta foarte dureroasa,am avut o matusa care a murit anul trecut la 38 de ani deoarece a avut cancer la colul uterin.a facut analize peste analize si nu a descoperit nimeni nimic si dupa un an era deja in metastaza. Offline #8 2008-10-24 20:13:57
Re: probleme medicaleMi-a dat ca tratament ovule cervugid, flamexin,no-spa si duphaston deoarece nu mi-a venit menstruatia de 2 luni si insarcinata nu sunt. Nu stiu care ar fi cauza. eu testul babes papanicolau l-am facut ultima oara in luna februarie 2008 si mi-a iestit pap II, nu am avut nimic si din cauza ca mi-a intarziat menstra m-am dus sa vad ce se intampla si mi-am facut iar analizezele si ai vazut si tu doctoressa ce mi-a iesit, chiar nu stiu cauza. Offline #9 2008-10-24 20:34:54
Re: probleme medicaleainalemap ai warn pt ca nu ai editat. citeste te rog regulamentul. Offline #10 2008-10-25 11:46:48
Re: probleme medicalenu-si mai da nimeni cu parerea? am nevoie sa ma asigur ca nu e nimic grav Ultima oara a fost editat de ainalemap (2008-10-30 22:44:15) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|