|
Nu esti logat.
Urmarile pauzei la AC#1 2008-10-27 18:11:12
urmarile pauzei la ACIn luna august am luat anticonceptionalele fara pauza pt ca imi venea exact knd am plecat la mare, dupa care in semptembrie am facut pauza o luna asa cum mi-a recomandat ginecologul. dupa pauza trebuia sa imi vina pe 27 septembrie la o luna dar mi-a intarziat 2 saptamani?? e normala intarzierea asta?? (in perioada de pauza am folosit prezervativul si nu am avut nici un " accident ")acum am inceput din nou sa iau ac dar ma simt foarte rau. ma simt foarte balonata, ma dor ovarele si mi se pare ca m-am cam ingrasat. mentionez ca in cele 2 saptamani de intarziere am facut 2 teste de sarcina si ambele au fost negative. se poate sa fiu insarcinata si sa imi fi venit ciclul peste?? help Ultima oara a fost editat de pikachu (2008-10-27 18:17:17) Offline #2 2008-10-27 18:15:11
Re: urmarile pauzei la ACDaca menstruatia nu iti venea la data fixa inainte de a incepe anticonceptionalele, atunci e normal sa se deregleze in pauza. Offline #3 2008-10-27 18:21:03
Re: urmarile pauzei la ACinainte imi venea cu cateva zile variatie intre 28 si 35 de zile. ultima menstruatie a fost normala ( adik nu asa cu m am citit ca ar fi in cazul in care apare peste sarcina, redusa cantitattiv si fara durere). pastilele (desorelle) le iau de un an si nu m-am ingrasat in primele lun deloc. starea asta de balonare permanenta ma ingrijoreaza. are legatura cu ele? Ultima oara a fost editat de pikachu (2008-10-27 19:06:49) Offline #4 2008-10-27 21:57:39
Re: urmarile pauzei la ACE posibil sa iti dea pofta de mancare si din cauza aia sa te simti balonata dar asta se intampla numai in primele luni .. Ce nu te doboara te face mai puternic Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|