|
Nu esti logat.
Ce sa fac?#1 2008-10-27 17:42:06
ce sa fac?buna am si o mica problema.am luat microgynon timp de 2 ani si nu am avut nici un fel de probleme insa luna trecuta am intrerupt sa mai iau pastilele pentru ca nu am avut,stau in alta tara si de obicei imi trimite sora mea pachet insa de data asta au fost ceva probleme.intrebarea mea este daca pot sa incep sa iau din nou pastilele daca am facut o pauza de o luna ,sau trebuie sa mai astept? Offline #2 2008-10-27 17:44:34
Re: ce sa fac?pai astepti sa-ti vina si iei in prima zi ca sa fii protejata Offline #3 2008-10-27 21:07:22
Re: ce sa fac?in mod normal daca tot faci pauza, o faci de 3 luni... dar cred ca nu ar fi probleme sa le reincepi in prima zi de menstra, poate aparea spotting sau nu pe parcursul foliei, avand in vedere ca le iei de 2 ani deja... There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4 2008-10-28 23:46:00
Re: ce sa fac?va multumesc ptr raspuns chiar nu stiam ce sa fac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|