|
Nu esti logat.
Amenoree secundara#1 2008-10-24 16:42:58
Amenoree secundaraAm luat anticonceptionale vreo 3 ani, dupa care am renuntat la ele la inceputul acestei veri. Luna trecuta am luat antibiotice puternice timp de 5 zile, dupa care a urmat o menstruatie abundenta, cu cheaguri. Luna aceasta am o intarziere de 3 saptamani. Am facut test de sarcina si e negativ. La controlul ginecologic nu s-a descoperit nimic dubios. Am fost trimisa la ecografia zonei genitale si am urmatoarele rezultate: Offline #2 2008-10-25 00:01:59
Re: Amenoree secundaradragutica i am lasat doctoressei linkul... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-28 22:13:48
Re: Amenoree secundaradragutica sunt ok rezultatele, nimic dubios Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-10-29 09:02:34
Re: Amenoree secundarala ce se refera contracptiva obs? mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|