|
Nu esti logat.
Trimitere medicala#1 2008-10-29 20:41:10
trimitere medicalabuai .. am si eu o intrebare ... mi s-a dat o trimitere pt a face testul papanicolau .. si intrebarea mea .. daca ma pot duce la ce cabinet vreau eu cu aceasta trimitere ? Offline #2 2008-10-29 20:41:50
Re: trimitere medicaladaca ai posibilitatea sa platesti atunci poti merge oriunde,daca nu atunci doar la un cabinet care are contract cuc asa si-ti poate deconta analiza Offline #3 2008-10-29 21:02:32
Re: trimitere medicalaeu stiu ca doar la spitale se face papul cu trimitere (adica gratuit)...la cabinetele particulare nu se poate... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-10-29 22:03:56
Re: trimitere medicala
depinde cum arata trimiterea...daca e din aceea roz in doua exemplare atunci se poate si la clinicile private care lucreaza in contract cu casa de asigurari Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|