|
Nu esti logat.
Salut-2#20 2008-10-30 16:15:27
Re: salutsunt baieti carora li se face lehamite cand o fata se da de ceasu mortii dupa ei, nu'i impresioneaza cu absolut nimic, pe cand daca te tii tare si'i arati k nu e buricul pamantului il lovesti fix in orgoliu, ba chiar ii impingi k sa te recucereasca... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #21 2008-10-30 16:17:59Re: salutexact asta am facut si eu...m-am vopsit,m-am tuns,deci sunt p calea cea buna nu? numai k la mn el face p victima...si eu sunt aia careia nu-i pasa...cand de fapt eu am fost bataia de joc Ultima oara a fost editat de muty (2008-10-30 16:18:35) Offline #22 2008-10-30 16:21:23
Re: salut
Cat de realist, surprinzator de adevarat si de bun augur ! Frumos, capcaun Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #23 2008-10-30 16:35:27
Re: salutcuraj Narcisa, ai sa vezi ca o sa treaca perioada asta si va rasari din nou soarele! asa e viata! si eu m-am despartit acum cateva luni de primul meu prieten in adevaratul sens al cuvantului, cu care am avut o relatie minunata de un an si jumatate. si traiesc! am avut si eu aceeasi problema ca a ta cu mancatul: vreo 2 saptamani dupa despartire de-abia daca puteam inghiti ceva si dormeam foarte prost...am slabit ingrozitor, oricum eram eu slaba si inainte....pana intr-o zi cand mi s-a acrit de atata suferinta, am pus mana pe telefon, am sunat pe toata lumea si cu totii mi-au fost alaturi si m-au ajutat cum au putut ei mai bine....asa am inceput sa si mananc, sa si dorm, sa si ies, numai bine ca mi-am facut si un nou prieten, uite-asa sa moara dusmanii de ciuda!!! recunosc ca mai am si eu momente cand ma gandesc la tot ce a fost, ma mai apuca nostalgiile, dar oftez si merg mai departe ca asta e....a zis cineva mai devreme sa incerci sa mananci in compania cuiva, si eu cred ca asta ar putea sa te ajute...oricum nu trebuie sa te fortezi: astazi un pic, maine un pic mai mult si tot asa.....eu cum spuneam am slabit ingrozitor si acuma chiar daca am reusit sa mai pun un pic pe mine, tot stau hainele ca pe cocostarc ....in fiecare dimineata cand imi strang cureaua la blugi trag si o injuratura cu dedicatie pt fostul si asta ma face sa ma simt mai bine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #24 2008-10-30 16:44:39
Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#25 2008-10-30 17:22:32
#26 2008-10-30 17:32:50
sa merga la psihiatru nu treb sa aiba o problema mentala si sigur nu o are din moment ce realizeaza ca trebuie sa faca ceva. Daca citesti atent mesajul o sa vezi ca intr-adevar are nevoie de ajutor, il cere. Si ideea era sa merga pt a fi ajutata sa treaca mai usor peste problema asta. Si asta chiar sa poate. Offline #28 2008-10-30 17:42:55
Re: salutEu in locul tau as merge la un salon mi-as schimba lookul si prin oras foarte mult...la un restaurant cu prietenii luati o cina impreuna imposibil sa nu iti faca pofta cu ceva de mancare! Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #29 2008-10-30 17:45:26
Re: salutsi la psiholog, psihiatrul prescrie ceva medi si psihologul face terapii. Ma gandeam ca terapiile le primeste de pe forum , si intr-adevar sunt super Offline #30 2008-10-30 18:19:19
narcisa,de curand am trecut prin aceeasi situatie,inclusiv nemancat...deci ,fiind in cauza,o sa vb si eu They can because they think they can. Offline #31 2008-10-30 18:23:15
pai si crezi ca ea are nevoie de medicamente ? :f?rv?nad: © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|