|
Nu esti logat.
Exercitii de relaxare pentru viitoare mamicutze#1 2008-10-30 10:50:54
Exercitii de relaxare pentru viitoare mamicutzeAm gasit ceva poate interesant pt posesoarele burticilor cu ochi. Mi s-a parut interesant sa va il trimit mai departe, mai ales ca nr vostru pe forum a crescut considerabil. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #2 2008-10-30 13:15:47
Re: Exercitii de relaxare pentru viitoare mamicutzemultumim mult Offline #3 2008-10-30 13:24:39
Re: Exercitii de relaxare pentru viitoare mamicutzeeu, daca as incerca acum sa fac exercitiul 4, cred ca as lesina. la burta pe care o am si la respiratia normala pe care nu o mai am Offline #5 2008-10-30 19:17:46
Re: Exercitii de relaxare pentru viitoare mamicutzenu stiu cat de indicat e exerciciul nr 4 cu abdomenelea alea...mi se pare cam riscant. sincer 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|