|
Nu esti logat.
Hpv si anticonceptionale#1 2008-10-30 19:59:49
hpv si anticonceptionaleAnul trecut (anul 2007) am fost diagnosticata cu HPV cu risc crescut de cancer. Mi-au aparut condiloame pe care le-am tratat in octombrie si de-atunci nu am mai avut probleme. Testele papa nicolau mi-au iesit normale. Dar stiu ca virusul ramane in organism. Offline #2 2008-10-30 20:45:51
Re: hpv si anticonceptionalepoti folosi dar banuiesc ca sti ca astfel iti vei infecta partenerul...daca el este de acord... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-10-31 01:58:45
Re: hpv si anticonceptionaleAm avut si am un singur partener: cel de l-a care am luat virusul. Offline #4 2008-10-31 12:01:20
Re: hpv si anticonceptionalenu are nicio legatura...stai linistita...mergi la medic sa ti prescrie...riscul creste in sensul ca poti lua mai usor boala nefolosind prezervativ...tu o ai deja... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|