|
Nu esti logat.
Anticonceptionale vs antibiotice#1 2008-02-06 21:35:12
anticonceptionale vs antibioticeAm 28 de ani si iau MARVELON de aproximativ 1 an ,mai am 9 zile si termin folia si am facut o pneumonie interstitiala, ar trebui sa iau SUMAMED (AZITROMICIN) , de 3 zile eu si sotul nu am avut act sexual . Intrebarea mea este DACA INCEP SA IAU DE MIINE,,,, DIN A 4 A ZI DE LA ULTIMUL CONTACT SEXUAL (neprotejat ) ,,,, ANTIBIOTICUL EXISTA RISCUL CA SPERMATOZOIZII SA FIE INCA IN "VIATA" SI SA SE OPREASCA EFECTUL ANTICONCEPTIONALELOR DIN CAUZA ANTIBIOTICULUI SI SA RAMIN INSARCINATA???? ...stiu ca din momentul inceperii antibioticelor trebuie sa ma protejez suplimentar si 7 zile dupa ...dar ce se intimpla cu ejacularea de dinaintea inceperii antibioticului ???? Offline #2 2008-02-06 21:40:49
Re: anticonceptionale vs antibioticepoti incepe de maine linistita... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-11 18:27:56
Re: anticonceptionale vs antibioticeAm o problema asemanatoare cu cea a roxelenei, asadar, luand anticonceptionale, la cat timp dupa un contact sexual neprotejat se pot lua in siguranta antibiotice?! Offline #4 2008-02-11 18:30:57
Re: anticonceptionale vs antibioticele incepi oricand si te protejezi pe durata tratamentului si 7 zile dupa. Offline #5 2008-10-31 21:36:29
Re: anticonceptionale vs antibioticeI-au anticonceptionale Loette(aceasta este prima luna dupa o pauza de 2 luni) si deoarece in perioada aceasta am avut candida am luat Flagyl, si urmatoarea zi am avut raport sexual. In urma cu 6 zile am terminat blisterul de loette si in urma cu 2 zile am avut simptomele obisnuite pt menstra si am avut o scurgere rosiatica-maronie dar a durat numai o zi ,urmatoarea am avut doar 2-3 picaturi pe tampon, Peste 2 zile trebuie sa incep o noua cutie dar mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata. Exista posibilitatea aceasta? Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|