homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri la menstra...

#1 2008-11-01 11:59:10

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

dureri la menstra...

Buna,fetele!
Sunt in pauza de 7 zile dintre foliile de ac si ieri,a 4-a zi mi-a venit.Am baut niste Cola in cursul zilelor de alaltaieri si ieri si am niste dureri cam mari de burtica(tin cam un minut,dar sunt cam dese) si imi vine si cam mult sad .
Luna trecuta nici nu am simtit ca sunt in perioada menstrei,nici dureri si nici nu mi-a venit asa mult.
E posibil ca de la Cola sa am dureri?Eu am incercat sa evit cafeaua si sucurile accidulate la menstra,dar...acum s-a intamplat.
Dupa amiaza ma duc la un botez si nu prea as vrea sa ma apuce durerile acolo  grater
Ce sa iau?

Iubesc si sunt iubita

#2 2008-11-01 12:01:38

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

Re: dureri la menstra...

nu prea are legatura menstra si cola..sincer
ia un no=spa pt azi sa-ti revii sau nurofen pt dureri menstrauale...si mie mi se mai intampal sa am dureri al menstra in unele pauze..sa nu fi racit si de aici durerile mai mari

Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-11-01 12:01:56)

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#3 2008-11-01 12:16:08

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Multumesc pt raspuns.Nu am luat nurofen pt k durerea tine putin(desi e puternica...).Totusi,s-a repetat cam la 1-2 ore...
O sa iau un nurofen azi cand plec de acasa.Sunt ok acum,nu ma doare nimic...dar mi-e teama ca ieri au fost cam dese...

Iubesc si sunt iubita

#4 2008-11-01 12:19:28

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

se paote sa fi stat in frig sau ceva de gen...

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.