|
Nu esti logat.
Vaccin#1 2008-10-30 21:50:25
vaccinbuna fetelor!am si eu o nelamurire:azi mi-am facut testul papanicolau iar daca asta va iesi bine imi voi face vaccinul impotriva cancerului la col uterin,insa d-na doctor m-a intrebat ce metoda folosesc iar eu am rasp prezervativ desi iau pastile asta pt ca e prietena cu mama si ii va spune si nu vreau sa afle din motive bine intemeiate...insa ma gandesc o fi vreo problema daca fac papanicolau si acel vaccin si eu iau anticoncep?are vreo legatura?voi fetelor v-ati facut acel vaccin? Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-10-30 21:57:15) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2008-10-30 22:02:59
Re: vaccinnu e problema barbara, nu te stresa, poti linistita sa faci vaccinul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-10-30 22:04:07
Re: vaccinprobabil s-a gandit dna dr ca prezervativul protejeaza de bolile cu transmitere sexuala si implict de virusul HPV ,pt ca daca cumva ai deja acest virus vaccinul este ineficient ,desi depinde si de ce tulpina e .... Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-10-30 22:04:53) Offline #4 2008-10-31 15:34:57
Re: vaccin claudia.fetelor din cate am inteles la testul papanicolau imi va iesi daca am virusul hpv sau vreo forma de cancer in corp. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #5 2008-10-31 15:37:48
Re: vaccinnu inteleg, la pap se depisteaza HPV, nu? si cum adica, "la testul papanicolau imi va iesi daca am virusul hpv sau vreo forma de cancer in corp" ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-31 15:39:52
Re: vaccinnu, la PAP nu se depisteaza HPV, ci doar suspiciunea de HPV, e nevoie de un test special ca sa vezi daca il ai sau nu Offline #7 2008-10-31 15:42:28
Re: vaccinNu cred ca pap-ul spune daca ai vreo forma de cancer in corp. Poate da, din cate stiu eu o suspiciune de HPV. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #8 2008-10-31 16:14:13
Re: vaccin
atunci imi spui si mie ce depisteaza papanicolau??depisteaza daca ai cancer la col uterin sau mamar...crede-ma pe cuvant ca asta mi-a spus d-na doctor aseara.iar daca doctoressa si d-na doctor a mea mi-au spus sa fac vaccinul daca iese bine papanicolau il fac si gata.pe voi v-am intrebat doar daca ati facut acest vaccin,vroiam sa aflu si alte pareri?! Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-10-31 16:14:50) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #9 2008-10-31 16:17:57
Re: vaccinpapanicolau depisteaza daca sunt modificari anormale la nivelul celulelor de pe col.crede-ma pe cuvant.. Ultima oara a fost editat de mykutza (2008-10-31 16:24:12) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #10 2008-10-31 16:44:12
Re: vaccin
hahaha!asa mi-a spus doctora aseara si asta am spus si eu azi.sti ce nu inteleg eu ce va tot agitati asa?pe mine nu ma intereseaza ce insemna papanicolau,pot da si eu cautare pe google sa vad,dar nu asta vreau ci doar ma interesa sa aflu mai multe despre fetele care au facut acel vaccin. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #11 2008-10-31 16:47:36
Re: vaccinunde scrie ca depisteaza hpv???????????? Sa nu te astepti sa te salut! Offline #12 2008-10-31 16:49:31
Re: vaccinBarbara, in nici un caz pap-ul nu iti spune daca ai cancer de san sau nu. Cancerul de san se poate depista la mamografie si niste markeri tumorali din analize de sange. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #14 2008-10-31 17:39:13
Re: vaccinPe mine medicul ginecolog si alti medici m-au sfatuit sa nu mi-l fac pt ca e o prostie. E inventat de tipa aia care tot lupta ea impotriva cancerului si in alte tari nu s-a scos pe piata in schimb la noi da ca suntem mai fraieri si inghitim galusca tuturor. Cele care si-au facut vaccinul le-a venit rau...eu nu mi-l fac pt ca mi-ar fi teama. Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-10-31 17:40:25) Offline #15 2008-11-02 18:50:27
Re: vaccinda mai bine nu depisteaza cancerul mamar...mie doctora mi-a spus ca papanicolau depisteaza formele de cancer din corp si eu m-am gandit ca poate despisteaza si mamar si la col.tocmai aia vroiam si eu sa aflu despre vaccin daca doriti sa vi-l faceti!? daca l-ati facut si cum va simtiti...pt si mie imi este teama sa il fac.nu stiu cat costa auzisem ca se fac in 2 sau 3 doze si ar costa cam 12 mil...acum nu stiu sigur daca asa este.partener sanatos am si fidel pt ca ne-am facut tot timpul,tot felul de analize si eu si el si au iesit bine pana acum.oricum nu mi-a prins rau analiza asta..insa sincera sa fiu mi-e teama sa il fac si dasta vroiam sa stiu pareri..nu stiu ma mai gandesc abia joi aflu rezultatul analizei. Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-11-02 18:51:59) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|