|
Nu esti logat.
Cateva intrebari...#1 2008-11-02 16:45:19
Cateva intrebari...Buna..am si eu cateva nedumeriri.. Tocmai am inceput sa iau AC Marvelon 28, la recomandarea mediculul de Planning Familial, ieri am luat prima pastila(ieri a fost si prima zi de ciclu) si astazi mi s-a oprit menstruatia.. e normal? Sunt destul de ingrijorata pt ca luna asta mi-a intarziat cam 3 saptamani(incepusem sa ma nelinistesc si din cauza asta, desi m-am protejat cand am facut sex, am folosit prezervativul si prietenul meu a verificat intotdeauna daca s-a rupt sau nu, si nu s-a rupt, n-am aveut probleme de genul asta..dar oricum mi-am facut un test de sarcina si a iesit negativ)si cand mi-a venit ieri avea o culoare mai maronie si a curs foarte putin..asa cum se intampla in ultima zi de menstra.. "If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things." - Rene Descartes Offline #2 2008-11-02 20:03:07
Re: Cateva intrebari...poate a fost alarma falsa cu menstruatia. daca tot ai luat prima pastila, mergi in continuare...dar protejeaza`te 7 zile suplimentar... Ultima oara a fost editat de Danae (2008-11-02 20:04:26) Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2008-11-02 20:18:00
Re: Cateva intrebari...de obicei cand administrezi contraceptivele se opreste menstra..nu ar fi nimik de ingrijorat...si eus unt de parere sa et protejezi amcar primlele 7 pastile ca nu e sigur de mesntra sau nu..si repeta testul de sarcina intr-o dim cu 1 urina Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2008-11-02 20:24:29
Re: Cateva intrebari...Eu cred ca acea sangerare a fost menstra ta, care s-a oprit din cauza contraceptivelor. Daca spui ca sanse de sarcina nu sunt si testul a fost negativ ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-11-02 22:10:18
Re: Cateva intrebari...Nu cred ca sunt sanse..doar am folosit mereu prezervativul, nu s-a rupt, nu s-au intamplat accidente..si testul a iesit negativ.. Am luat acum a 2-a pastila, o sa le iau in continuare..si-o sa-mi mai fac un test, desi ar fi culmea sa fiu insarcinata .. in fine, multumesc pt raspunsuri "If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things." - Rene Descartes Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-02 22:39:05
Re: Cateva intrebari...nu fi paranoica ca nu esti insarcinata daca ai luat corect. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|