homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctor de mame :D

#1 2008-11-01 18:43:15

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

doctor de mame :D

puteti sterge topicul acesta apoi dar inainte vreau si eu sa stiu cine canta si cum se numeste  melodia aia de la inceputul telenovleie "doctor de mame" de pe acasa tv? nu urmaresc telenovela dar ador melodia de la inceput hjarta

#2 2008-11-01 19:19:42

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: doctor de mame :D

nu stiu melodia de la inceput cum e, ca nu urmaresc filmul, dar melodia pe care i se face reclama este "rule the world" - take that wink

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2008-11-01 19:59:14

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

daaa asta e hjarta ms mult nicolle puss

#4 2008-11-01 20:18:36

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

cu placere. e de pe coloana sonora a filmului "stardust", foarte frumos hjarta

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#5 2008-11-03 09:22:08

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

am vazut aseara secvente, e ft tare...mie imi place hjarta

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.