|
Nu esti logat.
Chisturi la sani, durere puternica... help#1 2008-10-31 13:52:51
Chisturi la sani, durere puternica... helpHello, Offline #2 2008-10-31 16:47:08
Re: Chisturi la sani, durere puternica... helpun leac babesc... dar necesita timp indelungat de tratament: pune frunze de varza zdrobite proaspat pe sani... doar ca nush cum se impaca asta cu diclofenacul cu care trebuie sa te ungi. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #3 2008-10-31 17:49:19
Re: Chisturi la sani, durere puternica... helpek@ ai consultat un endocrinolog? nu te-a lamurit el ce trebuie sa faci? ar tb sa te duci daca n-ai fost inca. Offline #4 2008-10-31 17:58:05
Re: Chisturi la sani, durere puternica... helpEk@ mergi la un endocrinolog si fa-ti niste dozari hormonale. Din simptomele pe care le descrii, eu as inclina spre mastoza chiastica. Asa am patit si eu cu durerile. Norocul meu a fost ca am gasit un medic care mi-a nimerit din prima tratamentul si acum nu mai am probleme si chisturile au disparut. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #5 2008-11-03 09:33:21
Re: Chisturi la sani, durere puternica... helpDa am fost la ginecolog care mi-a dat Femicur si la endocrinolog care mi-a recomandat in plus Magneziu forte+B6, Seleniu si Vit E forte. I-am spus ca vreau sa fac niste analize si nu a vrut sa-mi dea trimitere (nu stiu de ce), decat sa repet ecografia la sani (daca se poate la cabinetul particular unde are competente ecografice) pe motiv ca ecografia mea e cam superficiala... Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-03 10:14:47
Re: Chisturi la sani, durere puternica... helpDozari hormonale trebuie sa ceri al@. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|