|
Nu esti logat.
E cineva pe aici avocat ?#1 2008-11-05 07:06:12
e cineva pe aici avocat ?am si eu o intrebare, care tine mai mult de un executor judecatoresc decat de un avocat dar merita sa intreb .... "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-11-05 07:58:59
Re: e cineva pe aici avocat ?daca nu are nici-o proprietate care poate fi vanduta, sau bunuri ce pot fi vandute, ma tem ca mai mult nu poti obtine...... Ultima oara a fost editat de daliana (2008-11-05 07:59:16) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #3 2008-11-05 09:06:38
Re: e cineva pe aici avocat ?eu stiu ca in cazul in care nu-si poate plati obligatia, va trebui sa faca inchisoare... ma mir insa ca nu i-au blocat conturile in momentul in care s-a dat sentinta... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-11-05 13:27:53
Re: e cineva pe aici avocat ?nu stiu, vad k nu i le-a blocat. mai astept si alte pareri "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-11-05 15:50:04
Re: e cineva pe aici avocat ?in mod normal, trebuia sa faca poprire pe acel cont si atunci toti banii care erau/intrau in acel cont pana la concurenta sumei de 80 mil + chelt de executare ii putea ridica si da tie. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-05 21:06:19
Re: e cineva pe aici avocat ?
mersi mult dar cum adica pot cere actualizarea sumei datorate ? sau mai degraba ce inseamna asta Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-11-05 21:06:36) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2008-11-05 21:13:58
Re: e cineva pe aici avocat ?Pai, sa zicem ca hotararea ta e din iunie 2008 - un exemplu - si ai luat o parte din ei, dar restul nu stii cand ii vei recupera. In acest caz ii poti cere executoarei sa faca actualizarea, adica la suma care a ramas adauga si inflatia pe perioada de la ramanerea definitiva a hotararii si pana la momentul actual. Si dupa alte cateva luni iar se poate face actualizare....Intelegi? Ca sa nu isi piarda din valoare... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #8 2008-11-05 21:57:21
Re: e cineva pe aici avocat ?Daca nu are proprietati nu are ce sa ii ia. Si toti bani trebuiau luati o data nu doar 10 mil io nu am mai auzit asa ceva pana akum.... Ce nu te doboara te face mai puternic Offline #9 2008-11-06 09:39:36
Re: e cineva pe aici avocat ?pai daca nu avea probabil de unde sa-i ia pe toti .... ma gandesc ca fiind o suma mare si asta neavand bani ii ia pe particele ... zic si io "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #10 2008-11-06 09:41:23
Re: e cineva pe aici avocat ?pai am inteles ca avea in cont mai mulkt, din moment ce spune ca si-a retras tot ce avea in cont "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #11 2008-11-07 10:25:05
Re: e cineva pe aici avocat ?pai nu stiu cat avea in cont putea sa aiba si 2 milioane, si executoarea mi-a zis k si-a scos banii din cont, ceea ce mi s-a parut firesc sa faca "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|