homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Probleme in dragoste. sfatuiti-ma!-3

#39 2008-08-22 18:23:07

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: probleme in dragoste. sfatuiti-ma!

Eu te sfatuiesc sa le iei fara sa stie el...Poate o data o sa inteleaga si el o sa te indrume sa le iei...E vorba de linistea ta sufleteasca...si fizica.

Iubesc si sunt iubita

#40 2008-11-08 21:08:09

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

Am si eu o problema in dragoste...sad uof...suntem de aproape 3 ani impreuna, doar primul an am fost aproape zi de zi, apoi eu am plecat la facultate.. problema este ca desi i-am spus de nenumarate ori ca eu am nevoie sa vorbesc des cu el, pe mess si la telefon, el mereu imi raspunde ft tarziu la telefon sau pe mess abia sta .... stiu ca ma iubeste, dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca eu asa as vrea sa fie situatia, nu cum vrea el.
M-am saturat sa ii tot reprosez chestia asta. Mereu zice ca am chef de cearta si scandal, ca eu mereu sunt nervoasa etc ..dar problema tot nu se rezolva.
Sunt trista, eu as vrea sa fie ca la inceput, cand era nebun dupa mine, si ma cauta non stop. Acuma parca stie ca oricum noi o sa ne casatorim si ca o sa fim impreuna, ca si cum eu sa inghit orice. Nu e chiar asa..dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga. sad uof...

#41 2008-11-08 21:09:36

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Esti la fac in alt oras? sau stati unul langa altul?

#42 2008-11-08 21:15:14

spring24
Full member

Sunt la 300 km de el ... Ideea este ca el spune ca deja stie ce vom face in viitor, ca el si-a spus de la inceput ca vrea sa ramana cu mine pentru ca ma iubeste si sunt ceea ce vrea si cred ca din cauza asta el nu ar accepta o problema daca ar exista.
Mi-e si frica uneori sa incep o discutie pentru ca stiu de la inceput ca nu ma intelege. El are ideile lui si punct. E cam aiurea. In rest, totul este ok intre noi. Dar mi-ar placea sa se schimbe chestia asta..cum sa fac ?

#43 2008-11-08 21:17:59

andrulina
Addicted member

Pai cand il prinzi intr-un moment bun...tre sa simti cand e el deschis spre comunicare si cand e intr-o pasa buna spune-i ca tu fiind departe de el simti nevoia sa comunici mai des cu el...sa vb ceva mai mult ca asta te face sa te simti mai bine si sa-l simti mai aproape de tine. vb calm nu i-o spune ca pe un repros.
si daca nu intelege cu vorba buna...inseamna ca e prea incapatanat si nu se gandeste si la tine sa faca si ce-ti doresti tu. si nu-i mai zice nimic, lasa-l pe el sa te caute de cate ori considera ca e necesar...

Publicitate

loading...

#44 2008-11-08 21:18:29

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

raluca24 a scris:

Am si eu o problema in dragoste...sad uof...suntem de aproape 3 ani impreuna, doar primul an am fost aproape zi de zi, apoi eu am plecat la facultate.. problema este ca desi i-am spus de nenumarate ori ca eu am nevoie sa vorbesc des cu el, pe mess si la telefon, el mereu imi raspunde ft tarziu la telefon sau pe mess abia sta .... stiu ca ma iubeste, dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca eu asa as vrea sa fie situatia, nu cum vrea el.
M-am saturat sa ii tot reprosez chestia asta. Mereu zice ca am chef de cearta si scandal, ca eu mereu sunt nervoasa etc ..dar problema tot nu se rezolva.
Sunt trista, eu as vrea sa fie ca la inceput, cand era nebun dupa mine, si ma cauta non stop. Acuma parca stie ca oricum noi o sa ne casatorim si ca o sa fim impreuna, ca si cum eu sa inghit orice. Nu e chiar asa..dar nu stiu cum sa il fac sa inteleaga. sad uof...

te-ai gandit k el vrea acelasi lucru? sa fie cum vrea el???
incearca sa nu il mai cauti u mereu... lasa-l cateva zile fara sa il suni sau sa il cauti pe mess....
lasa-l pe el sa te caute. fiind obisnuit k il cauti u mereu, va fi ceva ciudat pt el si te va suna el...

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#45 2008-11-08 21:33:47

spring24
Full member

Vai fetelor...ma intelegeti perfect ! neutral Nu-mi vine sa cred ce sfaturi super imi dati puss Va multumesc !!!!

Cred si eu ca asa e cel mai bine, sa nu-l mai caut eu mereu. Sa il las sa isi dea seama ca are si el nevoie de mine .

Va multumesc frumos pusspusspuss

#46 2008-11-08 21:35:07

andrulina
Addicted member

succes puss

#47 2008-11-08 21:39:55

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

cresti mare! bafta!  puss

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.