homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere abdominala(de ovare) la contact! Ce inseamna? :(

#1 2008-11-08 18:35:39

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Durere abdominala(de ovare) la contact! Ce inseamna? :(

Buna tuturor,am si eu o problema care de ceva timp ma nelinisteste,am o durere de ovare in timpul contactului sexual,si apoi si dupa contact ma doare  grater  si nu stiu de la ce poate fi  neutral  va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu problema asta ca simt ca inebunesc!

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#2 2008-11-08 18:40:43

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Re: Durere abdominala(de ovare) la contact! Ce inseamna? :(

te doare de fiecare data la contact? continuu sau doar in anumite pozitii?
alte simptome mai ai?

#3 2008-11-08 18:48:29

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Nu,alte probleme sper sa nu mai am.Dar mi se intampla aproape de fiecare data  sad

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#4 2008-11-08 18:56:51

andrulina
Addicted member

se poate sa fi racita...poate ai o anexita ceva...o ecografie de cand nu ti-ai mai facut?
daca esti lubrifiata cum trebuie si zici ca te doare mai mereu si nu doar in anumite pozitii cand penetrarea e mai adanca, atunci probabil ca e o raceala.

#5 2008-11-08 19:21:51

MoonLight2SunSet
New member
Inregistrat: 2008-10-23

am si eu problema asta..ma doare la contact...cand nu prea e lubrifiat stiu ca ma doare..dar la ultimele 3-4 partide  cand era lubrifiere normala m-a durut la penetrare..si la pozitii..nu in toate dar ma durea in cele pe care le agream mereu...si urinez cam des de 2 zile si ma simt molesita..as putea avea vreo infectie ceva?:(sau doar racita sa fiu?sad

Publicitate

loading...

#6 2008-11-08 19:25:40

andrulina
Addicted member

pai daca te doare doar in naumite pozitii se poate sa fie din cauza asta...poate e penetrarea prea adanca.
eu am observat ca am momente, mai ales cand sunt la ovulatie si sunt sensibila si daca am contact ma doare...
daca mai esti si putin racita contribuie si asta. daca nu te ustura cand urinezi si nu ai alte simptome locale gen usturimi mancarimi schimbarea secretiei nu ai infectie.
vezi cum te prezinti de acum incolo si daca continua durerile mergi la medic pt o ecografie.

#7 2008-11-08 19:42:30

MoonLight2SunSet
New member
Inregistrat: 2008-10-23

pai acum ca ai zis de ovulatie m-am gandit si chiar inainte de menstruatie ma doare mai tare si chiar si dupa...caci asa s-a intamplat..in rest nu ma ustura..la urinare am o...cum sa-i zic..parca ma apasa ceva cand termin mictiunea...dar vad ca ma mai lasa...sper sa nu am nimic:| poate e din cauza sensibilitatii cum ai zis ca patesti tu...sper...

#8 2008-11-08 19:44:32

andrulina
Addicted member

depinde...fiecare are o sensibilitate intr-o anumita perioada...unele inainte de menstra altele la ovulatie...
dar pt linistea ta poti face un examen de urina sa vezi daca n-ai vreo infectie urinara.

#9 2008-11-09 20:57:36

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu cand stau deasupra simt o durere(daca e penetrarea mai adanca si nu-s suficient de excitata).Deci cauzele pot fi multe...

Iubesc si sunt iubita

#10 2008-11-09 21:07:12

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cristian_elena a scris:

Buna tuturor,am si eu o problema care de ceva timp ma nelinisteste,am o durere de ovare in timpul contactului sexual,si apoi si dupa contact ma doare  grater  si nu stiu de la ce poate fi  neutral  va rog mult sa ma sfatuiti si pe mine in legatura cu problema asta ca simt ca inebunesc!

mergi si fa o echografie...poate ai vreun ovar inflamat...nu sta asa.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.