|
Nu esti logat.
As dori si eu un raspuns de la doamna doctor daca se poate#1 2008-11-09 17:56:08
as dori si eu un raspuns de la doamna doctor daca se poatebuna, am si eu o mica problema.acum aproape 2 sapt am fost la ginecolog si mi-a descoperit prin papanicolau candida..mi-a dat tratament cu gynofort crema si omicral 4 pastile..si totul a trecut, cu toate ca nu aveam simptome de candida..problema e ca-mi intarzie ciclul de vreo 3 zile cu toate ca nu am facut ceva fara protectie..pe prospectul la omicral scrie ca da tulburari menstruale ..asta sa fie cauza Offline #2 2008-11-09 21:12:32
Re: as dori si eu un raspuns de la doamna doctor daca se poatedaca asa scrie pe prospect cred ca asta e cauza. mai ales daca ai zis ca te`ai protejat nu cred ca e vb de o sarcina. oricum daca intarzie mai mult fa un test de sarcina. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|