|
Nu esti logat.
Trebuie sa renunt la sarcina???#1 2008-11-08 18:47:35
trebuie sa renunt la sarcina???in 3 oct am avut ultima menstruatie. in 17 oct am facut un control de rutina. in 31 am primit rezultatele - infectie vaginala. mi s-a prescris reteta: 12 comprimate nizoral (2/zi) si 6 ovule cervugid. pe 6 nov am terminat tratamentul, iar pe 7 nov am aflat ca sunt insarcinata (test sarcina). sunt disperata pentru ca imi doresc enorm de mult copilul, dar mi-e frica de problemele ce ar putea sa apara (malformatii sau altele), pentru ca am citit prospectul (prea tarziu, din pacate) si m-am ingrozit! am nevoie urgenta si disperata de un sfat avizat! ar fi mai indicat sa renunt la sarcina? Offline #2 2008-11-08 19:39:11
Re: trebuie sa renunt la sarcina???cel mai bine este sa vorbesti cu un medic bun si de incredere...dar pana atunci stai linistita, nu va face bine sa fii ingrijorata. medicul poate aprecia cel mai bine probabilitatea de afectare a fatului in functie de mai multi factori... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2008-11-09 00:55:17
Re: trebuie sa renunt la sarcina???eugenia linisteste te...nizoralul nu e contraindicat in sarcina si ovulele au fost prea putine...parerea mea e ca vei putea tine sarcina fara nicio problema...bineinteles medicul iti va putea aduce mai multe lamuriri... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-11-09 00:58:18
Re: trebuie sa renunt la sarcina???deocamdata nu, sau nu cred, daca ar fi f afectat, ai face avort spontan avand in vedere faptul ca trat a fost char la inceput, intreaba un medic sau doi sau trei inainte, sa ai de unde alege Offline #5 2008-11-09 12:04:17
Re: trebuie sa renunt la sarcina???va multumesc pentru raspunsuri si incurajari. Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-10 12:15:03
Re: trebuie sa renunt la sarcina???eugeniai am lasat link-ul tau doctoressei. iti va raspunde cand va intra. Offline #7 2008-11-10 14:56:13
Re: trebuie sa renunt la sarcina???
nu vad nici un motiv pentru care sa renunti la sarcina, nu te mai stresa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|