|
Nu esti logat.
Nu stiu#1 2008-11-10 13:37:19
nu stiucum procedezi daca te hotarasti sa ramai insarcinata si intrerupi anticonceptionalele (yasmine). in cat timp ramai insarcinata, daca acestea afecteaza sau nu copilul (asta daca ramai imediat), ce analize ar tb sa faci inainte (ultimele facute sunt acum 4 luni si sunt ok) Offline #2 2008-11-10 14:05:06
Re: nu stiudepinde cat timp ai luat anticonceptionale...daca a fost o perioada mai lunga va dura umpic pana vei putea ramane insarcinata...nu afecteaza copilul daca ramai insarcinata dar e bine sa iei acid folic inainte sa ramai insarcinata si bineinteles sa ti faci analizele...pe lange cele obisnuite colestrerol, vsh, etc se mai adauga toxoplasma, chlamydia, mycoplasma, ureaplasma, v.rubeolic,etc...medicul tau este mai in masura sa ti recomande aceste analize...in functie si de istoricul tau... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-11-10 14:11:00
Re: nu stiuanticonceptionale am luat 4 luni, iar inainte de ele mi-am facut toate analizele ginecologice. deci bine ar fi sa merg la medicul ginecolog inainte de a intrerupe anticonceptionalele pentru a discuta. exista vreo metoda mai nou aparuta (sau truc) pentru conceptia de baieti. vreau neaparat un bebe baiat Ultima oara a fost editat de mariada (2008-11-10 14:11:25) Offline #4 2008-11-10 14:12:42
Re: nu stiunu stiu daca exista un truc...cred ca nu, doar ce iti da Dumnezeu. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-10 14:54:34
Re: nu stiubuna fetelor, Offline #7 2008-11-10 15:30:48
Re: nu stiuEste bine sa iei acid foloc si inainte de ramane insarcinata, dat fiind ca poti avea carente care se manifesta in diferite feluri (oboseala, ameteli etc)... Eu iau acum Acifol, una pe zi, doar pentru ca m-a apucat astenia de toamna, si simt ca-mi face bine Offline #8 2008-11-10 22:48:46
Re: nu stiu
e bine sa l iei si cu 3 luni inainte de sarcina...si ajuta la scaderea riscului de spina bifida... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|