|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2008-11-11 11:14:38
intrebareBuna ziua, a-si dori sa ma informez daca exista vreun medicament cu care se elimina sarcina. Offline #2 2008-11-11 11:16:39
Re: intrebareIei anticonceptionale ? Ai avut contacte neprotejate ? Offline #3 2008-11-11 11:23:30
Re: intrebareNu nu i-au nici o contrceptie, si am avut si contact neprotejat, si daca testul iese, ca sunt insarcinata ce pot face? Offline #4 2008-11-11 11:23:45
Re: intrebareBuna ziua, am fost anul trecut in decembrie la dumneavoastra si mi-ati prescris anticonceptionalele Logest. Am plecat in strainatate si nu stiu cum, dar le-am pierdut inainte sa le termin. Dupa aceea nu am mai luat niciun fel de anticonceptionale. Acum as vrea sa reiau. Credeti ca ar fi bine sa iau tot Logest? Intre timp am mai luat cateva kilograme in plus si din aceasta cauza nu mi-a mai venit menstruatia conform spuselor medicului endocrinolog. Pot lua anticonceptionalele chiar daca nu mi-a venit menstruatia???? Stiu ca acestea se iau in prima zi a mentsruatiei insa eu am nevoie sa incep sa le iau de pe acum. Va rog daca imi puteti raspunde. Va multumesc. Mă culcasem lângă glasul tău. Era tare bine acolo şi sânii tăi calzi îmi păstrau tâmplele. Nici nu-mi mai amintesc ce cântai. Offline #5 2008-11-11 11:33:53
Re: intrebaretimi, fa testul deocamdata Offline Publicitateloading...
#6 2008-11-11 12:51:11
Re: intrebareWell, nu am probleme cu hormonii mi-am facut toate analizele. Am doar un exces de testosteron, dar care a zis medicul nu este periculos si se va regla. Anul trecut in timpul asta eram mai slaba cu 10-15 de kg. Am avut aceasta problema cu menstruatia, dar cand am slabit mi-a venit fara probleme. Deci stiu de la ce anume provine problema si sunt pe cale de a o rezolva . Dar pana slabesc ma intereseaza daca pot lua anticonceptionalele fara sa-mi vina. Sau daca se produce aparitia menstruatiei dupa 2-3 zile de cand incep sa le iau (am auzit un zvon de genul acesta). Multumesc Mă culcasem lângă glasul tău. Era tare bine acolo şi sânii tăi calzi îmi păstrau tâmplele. Nici nu-mi mai amintesc ce cântai. Offline #7 2008-11-11 16:10:22
Re: intrebare
da , in prima luna se poate cauza un avort cu ajutorul pastilelor ca sa nu ajungi la chiuretaj.dar pentru asta, astepti , faci teste de sarcina apoi daca ies pozitive , mergi la doctor si ii spui cam ce ai vrea- respectiv ca nu vrei sa fii chiuretata. Ultima oara a fost editat de darkmelania (2008-11-11 16:15:17) nu vreau sa fiu citata! m-as baga intr-o relatie serioasa , dar nu stiu in a cui. Offline #8 2008-11-11 16:32:35
Re: intrebarePastile pentru avort ... ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2008-11-11 16:33:16
Re: intrebareDoar la Tg Mures se face intrerupere de sarcina cu pastile, din cate stiu eu Offline #10 2008-11-11 16:34:08
Re: intrebareMultumesc melania, cred ca o sa merg iar la doamna doctor Evelyn. Cred ca pastilele pe care le-a luat prietena ta se numesc Dufaston sau Orgametril. Mă culcasem lângă glasul tău. Era tare bine acolo şi sânii tăi calzi îmi păstrau tâmplele. Nici nu-mi mai amintesc ce cântai. Offline #11 2008-11-11 16:49:31
Re: intrebare
aha Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|