homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Spaga pentru medici"-4

#58 2008-11-10 14:52:02

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

Re: "Spaga pentru medici"

oricum, sunt departe, nu-i mai ajungem noi niciodata. Egrea adaptarea dar e sanatoasa.

Ultima oara a fost editat de corneliabuc. (2008-11-11 15:05:32)

#59 2008-11-10 23:23:31

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

cand eram mica aveam nevoie neaparata de operatie...cand am ajuns la spital era nevoie neaparata sa intru in sala de operatie dar medicul a spus sa asteptam pana termina pauza de masa impreuna cu asistentele....in conditiile in care din mine curgeau siroaie de sange ,iar mama (si ea medic) il cunostea pe chirurg

in alta ordine de idei... daca unii medici nu isi ajuta colegii de breasla, ce sa ne asteptam la alti oameni sa zicem "straini" de meserie. asa cum bunavointa si solidaritatea depinde de la OM la OM , la fel depinde si nesimtirea de a cere spaga

chiar daca mori de foame(ceea ce multi medici romani o fac) nu mi se pare corect sa CERI spaga! in nici o meserie nu este normal si etic!!!! mi s-a intamplat sa merg la medic si pentru ca am vazut cat de interesata este sa ma ajute,am fost dupa aceea si am adus un buchet de flori si niste bomboane in semn de RECUNOSTINTA.... ceea e ceva diferit. cand am vazut pe chipul ei cat este de fericita ca am venit sa ii multumesc nu mi-a venit sa cred... medicii care nu cer spaga sunt tratati cu fundul de pacienti,unii nici macar nu stiu sa multumeasca dupa efortul depus...

#60 2008-11-10 23:27:13

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

Venind vorba de rasplata medicilor, aici un articol despre un chirurg celebru roman care are o pensie mizera 700 si ceva Ron

apoi ne mai intrebam de ce pleaca in strainatate tinerii absolventi de medicina smile

#61 2008-11-11 15:06:38

corneliabuc.
Hero member
Inregistrat: 2006-08-28

mda, se mai intampla...

#62 2008-11-11 18:16:37

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

LoveChocolate a scris:

Venind vorba de rasplata medicilor, aici un articol despre un chirurg celebru roman care are o pensie mizera 700 si ceva Ron

imi pare rau de el.

s-a nascut prea devreme,
cind era el  in plina cariera nu era coruptia comunista si post,  prezenta.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.