|
Nu esti logat.
Pilule contraceptive marvelon#1 2008-10-10 20:02:44
pilule contraceptive marvelonBuna seara! am si eu o nelamurire si am envoie urgenta de un raspuns! Mi-a venit ciclul miercuri dar eu am inceput folia abia joi adica am luat prima pastila marvelon joi la 8 dimin si a doua joi la 10 seara!tb sa folosesc contraceptie suplimentara 7 zile sau e ok doar cu pastile? va rog mult sa imi raspundeti si mie! va multumesc anticipat Offline #2 2008-10-10 22:06:43
Re: pilule contraceptive marvelonprotectie suplimentara 7 zile adik 7 pastile inghitite Offline #3 2008-10-10 22:58:33
Re: pilule contraceptive marveloneste a 4-a luna de marvelon inainte luam alte anibebe si ma doe sanii destul de tare.m-au durut si la inceput dar nu chiar asa de mult timp.sa fie vreo problema sau poate inca nu s-a acomodat organismul cu noile antibebe?inainte ma dureau doar inainte sa-mo vina menstra dar acum ma dor mai tare si ii simt grei.sa fie ceva mai grav? Offline #4 2008-10-11 06:59:17
Re: pilule contraceptive marvelonms pt raspuns sweet girl Offline #5 2008-10-11 08:26:06
Re: pilule contraceptive marvelon
Perioada de acomodare e in primele trei luni...eu cred ca nu ti se potrivesc...mergi la medic sa-ti prescrie altele. Iubesc si sunt iubita Offline Publicitateloading...
#6 2008-10-11 11:11:51
Re: pilule contraceptive marvelonin prima luna m-au mai durut asa .o sa termin foli asta si sa vad daca si la urmatoarea patesc la fel si daca e tot asa le voi schimba.se poate intampla ceva daca mai continui o luna cu ele? Offline #7 2008-10-11 17:50:25
Re: pilule contraceptive marvelonnu se intampla nimik daca mai continui cu ele inca o luna Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2008-11-11 20:39:04
Re: pilule contraceptive marvelonam citit ca unele fete nu sunt multumite de marvelon,de ce ?nu sunt la fel de bune ca celelale sau doar se plangeau ca nu le merge bine si nu se simt bine cu acest tip de ac,intrebarea mea ar fii:toate ac sunt la fel de bune ,marvelonul e bun chiar daca are concentratia mica? Offline #9 2008-11-11 22:19:40Re: pilule contraceptive marvelone bun chiar daca are concentratie mai mica. iar faptul ca unele fete nu sunt multumite...poate nu sunt ac care li se potrivesc lor. de aceea daca ai o problema cu ac mergi la dr sa vezi care-i baiul si eventual sa iti recomande altceva Cu zambetul pe buze... Offline #10 2008-11-11 22:44:15
Re: pilule contraceptive marvelon
fetele care s`au plans au avut efecte secundare, deci clar ca nu li s`au potrivit organismului lor. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|