homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anticonceptionale Yasmin..ora fixa?

#1 2008-11-07 00:12:49

beatrice_86
New member
Inregistrat: 2008-04-17

anticonceptionale Yasmin..ora fixa?

hello..as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu Yasmin..Se iau sau nu se iau la ora fixa? Problema e ca de cateva zile mi-am dereglat ora..iau aiurea cu 2,3 ore intarziere..Spre ex aseara am luat la 12noaptea..si azi la 22:25...Este vreo problema daca le iau asa? Cam uit...mereu uit... Cineva mi a zis ca trebuie sa le iau la ora fixa..dar eu stiam ca nu se iau asa ,ci in interval de max 12 ore.Help plssssssssssss.Chiar mi-e frica mai ales in cazul in care eu fac sex cam zilnic... grater

#2 2008-11-07 01:31:38

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

Re: anticonceptionale Yasmin..ora fixa?

Puneti alarma de la telefon si asa o sa le iei la ora fixa. Cel mai indicat e sa le iei la ore cat apropiate daca se poate la acceasi ora.
Cu alarma telfonului o sa iti fie si mai usor.

Ce nu te doboara te face mai puternic

#3 2008-11-11 22:49:31

Diana_Kon
New member
Inregistrat: 2008-10-26

Buna Beatrice, mie mi-a zis medicul endocrinolog ca e bine sa le luam seara la aceeasi ora, deoarece nu esti nici nemancata, nici foarte mancata.

"Dumnezeu este iubire - indraznesc sa spun,
Dar ce rautacios diavol este dragostea!" - Samuel Butler

#4 2008-11-11 22:54:58

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

beatrice_86 a scris:

hello..as vrea sa ma lamureasca si pe mine cineva in legatura cu Yasmin..Se iau sau nu se iau la ora fixa? Problema e ca de cateva zile mi-am dereglat ora..iau aiurea cu 2,3 ore intarziere..Spre ex aseara am luat la 12noaptea..si azi la 22:25...Este vreo problema daca le iau asa? Cam uit...mereu uit... Cineva mi a zis ca trebuie sa le iau la ora fixa..dar eu stiam ca nu se iau asa ,ci in interval de max 12 ore.Help plssssssssssss.Chiar mi-e frica mai ales in cazul in care eu fac sex cam zilnic... grater

trebuie sa le iei la ore apropiate si daca uiti vreouna sa o iei in interval de 12 ore.
cele are se iau la ore fixe sunt pilulele monohormonale gen cezarette...dar si la alea ai voie sa intarzii 2 ore 3 max.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.